Без цього ніколи не вийде в кадр: що завжди лежить у косметичці Каті Осадчої – вона крутіше, ніж у Кароль

Зірка "Світського життя" та багатьох найрейтинговіших телепроєктів ведуча Катя Осадча вирушила у відрядження. за кордон З собою взяла лише найнеобхідніше.

Телеведуча Катя Осадча, яка дуже докладно розповідає у своїх соціальних мережах не лише про особисте життя, а й роботу на ТБ, повідомила напередодні, що вирушає до закордонного відрядження до однієї з європейських країн. Знаменитість вже встигла поділитись кадрами з літака, а також кількома фотографіями з готелю у Женеві (Швейцарія), де готувалася до виходу.

Катя Осадча летить у відрядження
Катя Осадча летить у відрядження
Катя Осадча випадково засвітила вміст своєї косметички
Катя Осадча випадково засвітила вміст своєї косметички

У кадрі Осадча позувала, сидячи в рушник навпроти дзеркала. У неї вже була зроблена зачіска та макіяж. На туалетному столику було розставлено вміст її косметички. Так, у дорогу Катерина взяла повний набір декоративної косметики, серед якої можна побачити набір тіней, тональний крем, пудру та спонжі для нанесення тону. У склянці стояли різні пензлі для нанесення пудри, промальовування брів та губ, а також олівці.

Катя Осадча випадково засвітила вміст своєї косметички
Катя Осадча випадково засвітила вміст своєї косметички

Можна побачити коректор, брасматик, помаду і ще кілька найнеобхідніших елементів для нанесення декоративного макіяжу, який Осадча, зважаючи на все, вже майстерно робить собі сама.

“Хто рано встає, той уже мав включення до “Сніданку”… сьогодні важливий і довгий день”, – написала в коментарі Катя Осадча.

Нагадаємо, що напередодні колега Каті Осадчої – співачка Тіна Кароль випадково засвітила предмети, які стоять на її туалетному столику у розкішному особняку у Зазим’ї. На відміну від зірки “Світського життя”, у домашній косметичці артистки практично немає декоративної косметики – тільки пилки для нігтів, серветки, кілька помад та брасматик. Так само як і в Осадчої, Кароль цілий набір професійних пензлів для нанесення тону і пудри.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Схожі статті