Стало відомо, з ким живе Аліна Гросу у США: їх двоє, але з’явилися у її житті майже одночасно

Українська співачка Аліна Гросу, яка приховує свого таємничого чоловіка, зізналася, з ким зараз мешкає у Лос-Анджелесі (США). Промовилася, а потім все пояснила.

Наприкінці 2022 року українська співачка Аліна Гросу раптово переїжджає до США. Своє рішення знаменитість обґрунтувала бажанням підвищити свою вокальну та акторську майстерність і незабаром вступила до однієї з престижних шкіл у Лос-Анджелесі. Паралельно Аліна займалася благодійністю на допомогу Україні, працювала у місцевому ресторані, а також облаштовувала свій новий будинок. Незабаром співачка самостійно зробила ремонт та завела домашнього вихованця, про якого так давно мріяла.

З особистим життям в артистки теж усе склалося чудово. Нещодавно Гросу повідомила, що вийшла заміж. Однак особистість свого коханого співачка розкривати не поспішає і публікує у своєму Інстаграмі лише ті фотографії, на яких не видно його обличчя. Хоча багато хто припускає, що це може бути російський актор Роман Полянський, роман з яким у співачки був напередодні війни.

Стало відомо, з ким насправді живе Аліна Гросу у США
Стало відомо, з ким насправді живе Аліна Гросу у США

А поки шанувальники гадають, артистка продовжує насолоджуватися життям в Америці і часто виходить в ефіри, щоби поспілкуватися з фанатами. Так, днями Гросу знову з’явилася у “сториз”, де відповіла на нову порцію запитань. Одна з шанувальниць поцікавилася, з ким зараз живе Аліна. Співачка швидко відповіла, що з собакою та чоловіком, а потім додала:

“Чому в такій послідовності сказала, я не знаю”.

Нагадаємо, собака у Аліни Гросу з’явився 2023 року. Дівчина дуже довго шукала цуценя породи шпіц і нарешті знайшла. Вихованця звуть Аляска і вона, на відміну від таємничого чоловіка, дуже часто з’являється в соцмережах співачки.

Аліна Гросу святкує день народження свого домашнього вихованця
Аліна Гросу святкує день народження свого домашнього вихованця

До речі, деякі деталі особи коханого артистки розкрив скандальний блогер Богдан Беспалов, який, посилаючись на ексклюзивну інформацію від близької подруги Аліни, сказав, що її чоловік дуже відомий у певних колах. Він дуже амбітний і не хоче з’являтися поруч із знаменитою дружиною.

Гросу нещодавно зізналася, що покаже свого чоловіка тільки після того, як у них з’являться діти. Коли це буде, не уточнила.

Аліна Гросу висловилася про свого таємного чоловіка
Аліна Гросу висловилася про свого таємного чоловіка

Схожі статті