Така сумна доля”: Ольга Сумська не побачила на похороні рідної матері сестру і племінника – яка причина

Акторка Ольги Сумської має кілька закритих тем, на які вона досі не готова розмовляти. Всі вони стосуються взаємин у великій зірковій родині.

Актриса Ольга Сумська завжди дуже охоче розповідає про своє особисте життя у соціальних мережах, проте є кілька болючих тем, які вона намагається оминати. Це стосується взаємин у сім’ї. Насамперед із дочкою Антоніною Паперною, яка продовжує жити та працювати в Москві, незважаючи на війну з Україною, та рідною старшою сестрою.

Ольга Сумська з дочкою Антоніною Паперною

Зазначимо, що розбіжності з Наталією Сумською у Ольги вже тривають давно. Як розповідала артистка в одному зі своїх інтерв’ю – через різні погляди на життя. Навіть смерть матері не змогла приміряти найближчих родичів.

Зазначимо, що мама Ольги та Наталії Сумської – Народна артистка України Ганна Іванівна Опанасенко-Сумська померла у перші дні повномасштабного вторгнення – 27 лютого 2022 року. Цими днями в Києві без кінця звучали сирени, місто зазнавало масової атаки з боку російських окупантів, тому Ольга фізично не могла бути поряд із найріднішою людиною в її останні дні, а лише розмовляла з нею телефоном. Артистка досі докоряє себе за це.

Ольга та Наталія Сумські з мамою
Ольга та Наталія Сумські з мамою

На похороні на Байковому цвинтарі, де постійно звучали сирени, були лише Ольга, її другий чоловік актор Віталій Борисюк та їхня спільна донька Ганна. Сестра Наталя, її чоловік та діти не приїхали на прощання. Називати причину Ольга Сумська відмовилася. Зважаючи на все, це для неї дуже болюча тема.

Зазначимо, що рідні сестри Наталія та Ольга Сумські, різниця у віці між якими становить рівно 10 років, у молоді роки були практично нерозлучними. Обидві були затребуваними актрисами, грали у театрі та знімалися у кіно.

Ольга Сумська зізналася, що не побачила на похороні матері рідної сестри
Ольга Сумська зізналася, що не побачила на похороні матері рідної сестри

Однак, пізніше між ними ніби пробігла чорна кішка. У коментарі про свої взаємини обидві посилаються на “кардинально різні погляди на життя”, через які їхнє спілкування повністю виключене. Чи пов’язано це з Антоніною Паперною, яка продовжує жити в Москві чи існують ще якісь образи, не відомо. Хоча, ходили чутки, що під час зйомок у “Роксолані” у 90-х роках, де головну роль грала Ольга Сумська, вона мала роман з Анатолієм Хостікоєвим, який теж був задіяний у фільмі. Але це лише припущення.

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті