Колега Андрія Данилка вперше зізналася, як перетнула всі межі зі співаком на вечірці: “Не було дистанцій”

Колега Андрія Данилка вперше зізналася, як перетнула всі межі зі співаком на вечірці. Хто це був і як так сталося, що правда про це не вийшла назовні набагато раніше?

Ольга Цибульська стала відомою набагато пізніше, ніж Андрій Данилко, який на той момент вже був у статусі великої знаменитості. З його творчістю публіка була знайома не тільки в Україні, але і далеко за кордоном.

Вєрка Сердючка вдало виступила на Євробаченні та зарекомендувала себе в усьому світі. Не дивно, що людина, яка мріяла активно просуватися музичною кар’єрою була вражена особистим знайомством з Андрієм.

Далі більше, співачка якось розповіла, що насправді зайшла вельми далеко, коли познайомилася зі своїм кумиром. Так, через багато років після інциденту артистка розповіла, що зробила, побачившись з Андрієм особисто. За словами артистки, їй настільки сильно хотілося бути ще ближчою до Данилка, що вона пішла на немислиме.

Ольга Цибульська розповіла, як перейшла межі з Андрієм Данилком

Андрій Данилко публічно поцілував Інну Білоконь
Ольга Цибульська розповіла, як перейшла межі з Андрієм Данилком

Так, разом з знаменитістю Ольга Цибульська сиділа за одним столом, а тому скористалася можливістю і випила з його посуду. При цьому Андрій Данилко не знав що його гігієнічні норми були порушені. І хоча межі Ольга Цибульська перетнула, абсолютно ні про що не шкодувала, і вирішила зізнатися про це лише зараз через багато рухів. За її словами, вона досі не знає, чи усвідомив Андрій, що тоді зробила Цибульська, або ж лише прокинувся, що не бачить.

“Мені хотілось дивитися на його руки, на його міміку. І зрозуміти, що в ньому всередині, бо я розуміла, що він більше і глибше ніж те, що ми бачимо на сцені. Ми були за одним столом в такій компанії, що в нас не було якихось там дистанцій. Я навіть пила тоді з йог бокала”, – заявила зірка в інтервʼю Славі Дьоміну.

Оля Цибульська розповіла, що її змусить розлучитися з чоловіком
Ольга Цибульська розповіла, як перейшла межі з Андрієм Данилком

Схожі статті