Білик розповіла, що готується до наступного весілля і поділилась концепцією: Ахмадов буде лише спостерігати

Ірина Білик зізналася, що готується до наступного весілля. Співачка залишилася з колишнім чоловіком в прекрасних стосунках, але чи буде він запрошений?

Ірина Білик вже виходила заміж неодноразово, і зірка ніколи не приховувала того факту, що обожнює сферу кохання, романтики, і готова поринати в неї з головою знову і знову.Якщо деякі зірки після першого розлучення говорять про те, що зневірилися у шлюбі і більше не хочуть пробувати будувати сім’ю, хто Ірина Білик має вельми позитивні погляди на такий спосіб життя, і готова повертатися на цю точку знову і знову.

Артистка пережила багато любовних драм, і так само змогла зберегти хороші стосунки з деякими із своїх колишніх. Доходило навіть до того, що Дмитро Коляденко зізнався, що намагався повернути екс-дружину, і неодноразово.

Ірина Білик розповіла, що готова знову вийти заміж

Ірина Білик вразила кардинальним перетворенням
Ірина Білик розповіла, що готова знову вийти заміж

А з останнім обранцем Ірина Білик не одразу змогла знайти вихід із ситуації. Ірина народила від Каплана дитину, але чоловік жив на 2 країни. 2019-го Ахмадов залишився в Москві, адже мало хто підозрював, що епідемічні обмеження будуть тривати так довго. Чоловік не приїжджав до сім’ї спочатку декілька місяців, які перетворилися у 2 роки. Артистка заявила після цього, що розлучається з благовірним, адже не бачить сенсу в таких стосунках.

Тоді ж Ірина зізналася, що з екс-чоловіком вони залишилися в дуже хороших стосунках, і навіть продовжують співпрацювати для творчості та створення нових продуктів Ірини. І вже у той момент зірка зізналася, що не просто готова вийти заміж ще раз, але мріє про це, і бачить себе у весільні сукні. Мовляв, залишилося лише знайти нареченого. Немає сумнівів, що бажаючих на цю роль дуже багато. Але Ірині доведеться добре подумати, перш ніж зробити комусь такий великий подарунок.

Хтозна можливо Аслан буде навіть запрошений на це торжество, адже показав себе, як людина зважена та любляча.

Нагадуємо, що не так давно Ірина Білик говорила про те, що знову закохалася. Однак у стосунках вона зараз не знаходиться.

Схожі статті

“Облягаючий шик”: Настя Каменських взула підбори та показала 3 частини свого тіла, якими пишається найбільше

Кожна людина схильна до того, щоб хотіти більшого, кращого. Це стосується всіх аспектів життя. Настя Каменських розповіла про те, що не влаштовувало її та в якому занятті вона знайшла задоволення.

“Вони мене прийняли”: дружина Дмитра Гордона розповіла про стосунки з його дітьми від попередніх шлюбів

56-річний Дмитро Гордон має досить насичене особисте життя. Чоловік став батьком для сімох дітей від чотирьох різних жінок. Чи змогла Олеся Бацман знайти спільну мову з ними усіма?