Лялю Фонарьову довелося покинути без варіантів: які секрети приховує особисте життя Святослава Вакарчука

Які секрети приховує особисте життя Святослава Вакарчука? Легендарний музикант досить довго намагався тримати приватне при собі, але правда все одно вийшла назовні.

Колишню дружину Святослава Вакарчука завжди вважали його музою, тому мало у кого виникали думки на рахунок імовірного розставання пари. Здавалося, що таке кохання неможливо зруйнувати абсолютно нічим, навіть часом.

Але 10 років тому з’явився 1-й дзвіночок на рахунок того, що в парі може бути не все добре. І складалося уявлення, що це виникло сама по собі. Коли виконавець почав співпрацювати з Христиною Соловій їх взялися підозрювати у романі. Обидва постійно заперечували дані гіпотези, але пізніше публіка також помітила, що вони надзвичайно віддаляються і навіть повзли чутки про розірвання контракту.

Виявляється, договір розірваний не був, але фактично вони дійсно майже не працювали разом. Судячи з усього, Святослав Вакарчук просто отримував дохід з діяльності своєї колишньої підопічної. Коли цей етап закінчився по закону, обидва спокійно розійшлися, не з’ясовуючи стосунків, як це часто буває в музичній індустрії.

Святослав Вакарчук розповів про своє розлучення з першою дружиною

Святослав Вакарчук розповів про шлюб зі своєю першою дружиною
Святослав Вакарчук розповів про своє розлучення з першою дружиною

Якраз на той момент стало зрозуміло, що публіка увесь час підозрювала у зв’язку з Вакарчуком просто не ту жінку. Коли менеджери повідомили про поповнення у сім’ї артиста стало зрозуміло, що в нього вже давно стосунки з іншою.

Досі не ясно, чи розлучився Вакарчук із колишньою дружиною давно і просто приховував це, чи дійсно пішов на зраду, як про це пліткують. Втім, інсайдери говорили, що Ляля дуже важко сприйняла дану інформацію. І мовляв, вона як жінка свого часу зробила для свого чоловіка абсолютно все.

Незабаром стало також відомо про ще одне поповнення. У короткий проміжок часу у Вакарчука з’явилася дочка. Матір’ю дітей виявилася успішна продюсерка, з якою він свого часу співпрацював. А от колишня дружина зірки продовжує залишатися в тіні і не коментує те, що відбувається.

Схожі статті

“Облягаючий шик”: Настя Каменських взула підбори та показала 3 частини свого тіла, якими пишається найбільше

Кожна людина схильна до того, щоб хотіти більшого, кращого. Це стосується всіх аспектів життя. Настя Каменських розповіла про те, що не влаштовувало її та в якому занятті вона знайшла задоволення.

“Вони мене прийняли”: дружина Дмитра Гордона розповіла про стосунки з його дітьми від попередніх шлюбів

56-річний Дмитро Гордон має досить насичене особисте життя. Чоловік став батьком для сімох дітей від чотирьох різних жінок. Чи змогла Олеся Бацман знайти спільну мову з ними усіма?