Зірка “Сніданку з 1+1” Хамайко вийшла заміж за чоловіка після 18 років стосунків: “І в радості, і в горі”

Зірка "Сніданку з 1+1" Валентина Хамайко вийшла заміж за чоловіка після 18 років стосунків та спільного життя з ним. Як так склалося? Деталі в матеріалі.

Як відомо, Валентина Хамайко вже давно стала багатодітною матір’ю. Публіка завжди дивувалася, як їй вдається поєднувати речі, які як правило взагалі неможливо скомпонувати. Телеведуча постійно виходить вранці у прямий ефір, при цьому встигала доглядати за чотирма дітьми. Також журналістка надзвичайно добре виглядає, що також завжди вимагає зусиль та витрат.

Сама ведуча ніколи не намагалася підтримувати репутацію ідеальної жінки чи дружини. Навпаки, вона навіть якось розповіла, що з чоловіком був вельми непростий період, і криза розросталася з надзвичайними темпами, але до сьогодні пара не тільки разом, але і нещодавно зробила крок назустріч одне одному. Мова йде про одруження.

Валентина Хамайко повідомила, що вийшла заміж

Валентина Хамайко зачарувала фото з дітьми і розповіла про їхні характери
 Валентина Хамайко повідомила, що вийшла заміж

Журналістка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання про те, що виявляється хоча і була дружиною свого обранця, але лише у релігійному розумінні цього слова. Пара давно повінчалася, але до розпису справа так і не дійшла. Після 18 років стосунків, а також народження спільних дітей вони вирішили все ж таки побратися.

Валентина опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри з події, а в дописі розповіла деякі деталі. На знімках можна також побачити їхніх спільних дітей.

Нагадуємо, що рік тому у двері родини постачалася велика біда: життя пішов пасинок Валентини, до якого вона була надзвичайно прив’язана. Хлопець пішов разом з батьком Андрієм захищати країну. Однак, загинув.

Для Валентини Хомайко це великий біль, і не так давно була річниця смерті хлопця, який віддав своє молоде життя заради майбутнього своєї країни і свого народу.

І нажаль хлопець так і не побував на весіллі свого батька та мачухи, яка щиро його любила.

Схожі статті

“Облягаючий шик”: Настя Каменських взула підбори та показала 3 частини свого тіла, якими пишається найбільше

Кожна людина схильна до того, щоб хотіти більшого, кращого. Це стосується всіх аспектів життя. Настя Каменських розповіла про те, що не влаштовувало її та в якому занятті вона знайшла задоволення.