Причиною став газон і басейн: 24-річна дружина Остапчука вразила правдою про розлучення через 4 місяці шлюбу

Тільки одружилися, а вже розмови про розлучення? Саме така ситуація спіткала пару Катерини Полтавської та Володимира Остапчука. Невже різниця у віці все ж виявилася занадто великою?

Молода дружина телеведучого Володимира Остапчука розповіла про суперечку, яка ледь не стала причиною закінчення їхніх стосунків! Звісно ж, традиційно для себе Катерина це заявила жартома, оскільки до всіх моментів у житті з коханим вона підходить з любов’ю та гумором, чим все більше закохує в себе чоловіка та радує підписників.

Раніше дівчина дотепно прокоментувала їхню різницю у віці, яка чомусь не бентежить пару, але здається занадто значною окремим коментаторам. А зараз з такою ж легкістю вона розповіла про спекотну суперечку з Володимиром!

Слово “спекотний” в цьому випадку варто сприймати буквально, бо літня температура змушує Катерину шукати способи ефективно охолодитися. Кондиціонер не завжди є виходом, бо дефіцит електроенергії впливає також на буденне життя зірок. Який вихід? Басейн на власному подвір’ї!

Остапчук та Полтавська стали на межу розлучення
Остапчук та Полтавська стали на межу розлучення

Полтавська планувала розмістити вдома якомога більший, щоб було достатньо місця для комфортного відпочинку. Але Остапчук категорично відмовився купувати такий басейн, аргументувавши це тим, що він зіпсує їхній гарний газон. Через таку ситуацію Катя й пожартувала, що вони ледь не розлучилися!

Такі пости на сторінці Полтавської — не рідкість. Нещодавно, наприклад, дівчина показала власний рецепт сирників. Записуйте: візьміть в магазині готові напівфабрика та просто посмажте. Результат Катерина прокоментувала відповідно: як погода на вулиці, але смачно.

Володимир Остапчук має не менш блискавичне почуття гумору та часто підтримує жарти коханої. Схоже, у телеведучого є хороший смак на жінок, бо його колишня дружина Христина Горняк також вміє підняти підписникам настрій. Зокрема, нещодавно вона влаштувала конкурс на найкращу назву для свого колишнього, чим спровокувала сотні дотепних коментарів.

Остапчук та Полтавська стали на межу розлучення
Остапчук та Полтавська стали на межу розлучення

Схожі статті

“Облягаючий шик”: Настя Каменських взула підбори та показала 3 частини свого тіла, якими пишається найбільше

Кожна людина схильна до того, щоб хотіти більшого, кращого. Це стосується всіх аспектів життя. Настя Каменських розповіла про те, що не влаштовувало її та в якому занятті вона знайшла задоволення.