Руслан Сенічкін змістив фокус з одруженої Барбір на красуню Олю, і це можна зрозуміти: виглядає як модель

Жіноче фехтування — це справжнє мистецтво. Учасниці змагаються за першість у делікатному володінні шаблею. Але Ольга Харлан пішла далі та "взяла першість" у серці Руслана Сенічкіна.

Ольга Харлан, українська фехтувальниця, відома своїми видатними досягненнями у світі спорту. Вона є олімпійською чемпіонкою, багаторазовою призеркою чемпіонатів світу та Європи. Останні здобутки Ольги включають бронзову медаль на етапі Кубка світу з фехтування на шаблях, а також золото та срібло в командних заліках.

Крім нагород Харлан відома українцям та всьому світові завдяки ситуації з відмовою тиснути руку переможеній російській спортсменці на чемпіонаті світу у 2023 році. Це призвело до великого резонансу у спортивних колах, але зрештою всі стали на бік спортсменки. А українці почали ще більше поважати знамениту шаблістку.

Руслан Сенічкін висловив захоплення Ольгою Харлан
Руслан Сенічкін висловив захоплення Ольгою Харлан

Зараз Ольга відпочиває на морському узбережжі, звідки ділиться з підписниками світлинами. Нові фотографії спортсменки зроблені в золоту годину — період перед заходом Сонця, коли денне світло більш м’яке та червоне, ніж коли світило в зеніті. Професіонали обожнюють знімки, зроблені саме в цей період доби.

“Коли Сонце заходить”, — підписала пост спортсменка

Шанувальники дуже позитивно оцінили допис Харлан. Вони вражені не лише кольорами та освітленням, а також самою Ольгою. Спортсменка вражає неймовірною фізичною підготовкою, яка поєднується з жіночністю та неповторною вродою. Пройти повз таку красу не зміг і знаменитий ведучий “Сніданку з 1+1” Руслан Сенічкін. Чоловік написав коментар без слів, але одних емодзі достатньо, щоб зрозуміти його враження.

Руслан Сенічкін висловив захоплення Ольгою Харлан
Руслан Сенічкін висловив захоплення Ольгою Харлан

Можливо, Руслан навіть був би не проти провести декілька випусків ранкового шоу в компанії фехтувальниці. Але його легендарний дует з красунею Людмилою Барбір настільки полюбився телеглядачам, що заради нової пари ведучих 1+1 варто було б придумати новий проєкт, в якому Харлан змогла б продемонструвати свої таланти.

Схожі статті

Віктор Павлік поховав сина, а Костянтин Грубич втратив доньку: українські зірки, які пережили своїх дітей

Діти - це найбільша радість у житті мамусь та татусів. Ми здатні зрушити гори, аби вони були щасливі. Проте, доля примхлива. Павлік та Грубич відчули її немилість на власному досвіді.