Каменських поставила на місце журналістку і зізналася, чому так повелася: “Хамство — це також відповідь”

Настя Каменських поставила на місце знамениту журналістку та пояснила свою поведінку. Чим не догодила жінка популярній співачці? Усі відповіді в матеріалі.

Настя Каменських завжди була вельми відкритою у спілкуванні з журналістами, охоче давала інтерв’ю та йшла на контакт. Неважливо про кого з журналістів та з якого каналу пішла мова, співачка навчилася вміло будувати з ними діалог і завжди надавала цікаву інформацію, обходячи приватні теми.

Настя Каменських пояснила, чому у грубій формі відмовила журналістці

Настя Каменських розповіла важливі новини після чуток про вагітність
Настя Каменських пояснила, чому у грубій формі відмовила журналістці

Однак, навіть така доброзичлива та легка на підйом особистість як Настя Каменських нещодавно здивувала суперечкою з представником преси. Так, відома українська журналістка вийшла на зв’язок, щоб розповісти про те, що отримали відмову від Насті Каменських у спілкуванні. Окрім того, артистка одразу ж пояснила свою позицію. Мовляв, не збирається працювати з тими, хто погано про неї відзивався.

Але Наталія Тур з даними положеннями зовсім не згодна, і публічно розповіла про те, що її конфлікт з Настею Каменських набирає обертів. Окрім того вона заявила, що співачка просто боїться з нею спілкуватися, а також відверто їй нахамила.

“Проте деякі до прямих питань не звикли і підпускають до себе тільки тих, хто точно “безпечний”. Я прийшла в шоу-бізнес не дружити, я прийшла сюди виконувати свою роботу. Відповідь. Образи – це теж відповідь. Хамство – це теж відповідь”

Нагадуємо, що останнім часом усі інтерв’ю, які давалися зірками, що втекли 2 з половиною роки тому були вельми скандальними. Впоратися із цим викликом не вдалося ні Олег Виннику, ні Владу Ямі, ні Потапу.

Ба більше, хореограф навіть посварився з журналістом, який в нього брав інтерв’ю, заблокував його повсюди і також заблокував його сина. Заклики поговорити він не відгукувався.

Настя Каменських також давала інтерв’ю, але для Маші Єфросиніної, і воно також було невдалим. Зокрема публіка сміялася над її сльозами щодо складного життя в Іспанії.

Схожі статті

Це не погоня за трендами: 42-річна Надія Мейхер спеціально засвітила свій животик – вже давно не приховує

Надія Мейхер, яка має дорослого сина від першого шлюбу і двох дочок від російського бізнесмена Михайла Уржумцева, продемонструвала на камеру свій округлий животик. Невже у сім'ї буде поповнення?

Відомий ведучий заявив, що Тіна Кароль програє перед Златою Огнєвіч: Хто в кого мав виступати на розігріві

Відомий телеведучий Слава Соломка порівняв виступи двох найголосистіших українських співачок Злати Огнєвіч та Тіни Кароль на одному із заходів і залишив вердикт не на користь Народній артистці.

В космічному кораблі за 2,5 мільярда доларів: Ксенія Мішина показала, як розважається в Сполучених Штатах

Американські канікули учасниці першого сезону "Холостячки" актриси Ксенії Мішиної та її сина Платона набирають обертів. Українські туристи побували у найкрутішому місці Лас-Вегаса. Емоції зашкалюють!