Соловій різко висловилася про чоловіка, якого впустила у своє життя, але не в серце: не змогла відмовити

Христина Соловій вперше прокоментувала стосунки зі своїм відомим колегою. Що такого артистка приховала від публіки, і про що нарешті наважилася зізнатися?

Останні 3 роки творчість Христина Соловій отримала нове життя. Можливо на це посприяло розторгнення контракту зі Святославом Вакарчуком, вірніше його термін, що завершився. Можливо ситуацію змінила людина поруч з артисткою, адже часто кохання надихає нас на нові звершення, рух вперед, підкорення світу.

А останній рік для артистки виявився навіть скандальним. Так, Христина зізналася, що перебувала у романі з одруженням Сергієм Жаданом. Мало того, її погляди, про які зірка розповіла в інтерв’ю викликали чимало дискусій та дебатів.

Але Христина врешті-решт змогла навіть цим принести велику користь Україні, і її співпраця з Єфросиніною хоча і була гучною та дещо неоднозначною, але не марною.

Христина Соловій розповіла, чому співпрацювала з Пивоваровим проти волі

Христина Соловій розповіла про нового бойфренда
Христина Соловій розповіла, чому співпрацювала з Пивоваровим проти волі

Нещодавно Христина також розповіла про свою співпрацю з Артемом Пивоваровим, з яким вона виявляється працювала разом не за власною волею.

У своєму останньому коментарі Христина зізналася, що не хотіла цього робити, але була вимушена піти на це під час роботи над фільмом.

“Я вже записала з ним фіт, але це було не зовсім моїм бажанням, тому що це була вимога продюсерів мультфільму “Мавка. Лісова пісня”

Ба більше, Христина Соловій ще й неоднозначно висловилася про Пивоварова, зазначивши, що до нього є чимало запитань, однак яких саме – артистка не уточнила.

“А до Артема є багато запитань”, – додала виконавиця.

Судячи з усього, Христина знову зможе отримати неприємний feedback від аудиторії, яка дуже любить Артема і скоріш за все стане на його захист.

З іншої сторони співачка ніколи не боялася подібних проблем з публікою, і завжди активно йде назустріч різноманітним дискусіям, не залишаючи запитання до себе без відповіді. Хіба що на рахунок Святослава Вакарчука артистка досі не почувається вільною у тому, аби відповідати на деякі питання.

Схожі статті

Це не погоня за трендами: 42-річна Надія Мейхер спеціально засвітила свій животик – вже давно не приховує

Надія Мейхер, яка має дорослого сина від першого шлюбу і двох дочок від російського бізнесмена Михайла Уржумцева, продемонструвала на камеру свій округлий животик. Невже у сім'ї буде поповнення?

Відомий ведучий заявив, що Тіна Кароль програє перед Златою Огнєвіч: Хто в кого мав виступати на розігріві

Відомий телеведучий Слава Соломка порівняв виступи двох найголосистіших українських співачок Злати Огнєвіч та Тіни Кароль на одному із заходів і залишив вердикт не на користь Народній артистці.

В космічному кораблі за 2,5 мільярда доларів: Ксенія Мішина показала, як розважається в Сполучених Штатах

Американські канікули учасниці першого сезону "Холостячки" актриси Ксенії Мішиної та її сина Платона набирають обертів. Українські туристи побували у найкрутішому місці Лас-Вегаса. Емоції зашкалюють!