Андрій Данилко розповів про весілля зі своєю коханою та зізнався, як захотів все провести: ніхто б не встояв

Популярний український виконавець Андрій Данилко розповів про весілля зі своєю коханою та зізнався, як захотів все провести. Перед яким святом ніхто б не встояв?

Всі обожнюють Андрія Данилка за його оригінальність, харизму, любов показати та проявити себе. Він намагається дивитися на ситуацію нестандартно, вирішувати найрізноманітніші виклики, показувати, що краса може бути різною.

Цікаво, що колись Верка Сердючка здавалася вельми не вигідним варіантом для проведення весіль, але зараз без неї не обходиться жодне елітне торжество. Якщо мова йде про дуже багатих українців, то на їхньому святі обов’язково буде Вірка, і вона прекрасно вписується у стиль люкс, хоча колись це здавалося еклектикою.

Андрій Данилко розповів про весілля зі своєю обраницею

Андрій Данилко розповів про своє перше кохання, яке вплинуло на його кар'єру
Андрій Данилко розповів про весілля зі своєю обраницею

Але що Андрій Данилко думає про власне весілля. Все ж таки, виконавець якось розповів, яке торжество хоче провести для своєї коханої. За його словами, він не хоче нічого пишного чи багатого, хоча безумовно в нього є на це гроші. Навпаки, артист поділився думкою, що хотів би зробити свято у стилі дев’яностих, зі скромними стравами, декораціями та костюмами. Тобто, це має бути тематична вечірка.

Цікаво, що багато хто не в стояв би перед таким весіллям, але для себе навряд захотів би подібне торжество. З іншої сторони, багато хто вже спробував даний стиль. Зокрема в соціальній мережі Instagram навіть з’явився тренд, і люди ділилися знімками, які також були зроблені в стилі ретро.

“Зрозуміло, що для кожної дівчини це дуже трепетний момент, але мені завжди хочеться сміятися. Особливо коли я слухаю тамаду з несмішними жартами і дурними конкурсами”

Хтозна, можливо у публіки все ж таки буде можливість привітати зірку з одруженням та побачити, яке торжество він влаштував для себе. Але також існує великий шанс того, що він ніколи не розповість правду про свій сімейний статус. Окрім того, можливо Вєрка навіть виступить і для своїх гостей на власному торжества.

Схожі статті

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.

Більше не секрет: мама Сердючки Інна Білоконь показала свого законного чоловіка – це не Андрій Данилко

Багато років шоумена Андрія Данилка та актрису Інну Білоконь, яка відома як мама Вєрки Сердючки, вважали коханцями. Парочці навіть приписували бурхливий та пристрасний роман.

6-місячна леді в модному бордо: Лілія Ребрик, яка народила третю дитину в 43, зачарувала молодшою донькою

Лілія Ребрик поділилася успіхами своєї 6-місячної донечки Аделіни. Вона показала, як саме виглядає нині її донька та чого вона вже навчилася робити.

Такої медичної сестри ви ще не бачили: Христина Соловій показала, як з розмаху робить укол чоловіку (Фото)

Христина Соловій публічно показала, що вона вміє робити чоловікам, коли залишається з ними один на один у квартирі. Для початку зірка бере і розмахується здалеку. А потім...

Куди зник чоловік Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього: Локотко розстався не тільки з минулим

Куди прдівся чоловік Ольги Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього, адже Володимир Локотко попрощався не тільки з минулим. Деталі в статті.

Нова дружина Остапчука вийшла за нього заміж, бо не встигла за 2 секунди вигадати відмовку: “Я дуже дивна”

Катерина Остапчук визнає, що має проблеми з фантазією. Це стало основною причиною її зустрічей із Володимиром Остапчуком. А вже далі і самого одруження з ним.