Камалія зізналася, що насправді відчуває до колишнього чоловіка-мільярдера Захура: співачка нічого не забула

Найбагатша співачка України Камалія розповіла, які в неї стосунки з Мохаммадом Захуром. Колишнє подружжя не живе разом більше двох років, але що з їхнім коханням?

Знаменита українська співачка Камалія більше 20 років прожила у шлюбі з мільярдером Мохаммадом Захуром. Здавалося, що ця сім’я точно пройде абсолютно усі труднощі разом. Зокрема, до свого материнства артистка йшла понад 10 років. Зірка багато лікувалася, і навіть оперувалася у Сполучених Штатах Америки.

Її чоловік лише згодом зізнався, що насправді ніколи не наполягав на народженні спадкоємців. Мовляв, в нього на той момент вже було двоє дітей, і ніякої необхідності у цьому для нього особисто не було. Але він усіма силами підтримував кохану дружину, яка мріяла народити дитину. Тож цей шлях вони пройшли рука об руку.

Камалія розповіла, які в неї стосунки з Мохаммадом Захуром

Камалія показала, як виглядає її матір Інна Петрівна
 Камалія розповіла, які в неї стосунки з Мохаммадом Захуром

Але 2 роки тому все кардинально змінилося. Зокрема артистка була змушена зізнатися, що дійсно розлучилася зі своїм чоловіком. Вперше просто про це запідозрила, коли почула свіже інтерв’ю зіркового подружжя. У ньому Камалія скаржилася на те, що благовірний не встав на її сторону у конфлікті з падчеркою.

Але причина розлучення названа не була. Публіка досі здогадується, що сталося між колись закоханими співачкою та бізнесменом. Окрім того, інколи вони поводяться так, наче нічого не змінилося. Зокрема, артистка у Великобританії зупиняється в гостях у бізнесмена, а він приїжджає до України і селиться у їхньому палаці.

Коли почали ходити чутки щодо поганого ставлення підприємця до своєї колишньої коханої Камалія випустила звернення, в якому заявила, що мільярдер являється дуже хорошою та благородною людиною, і ніколи на таке б не пішов.

Деякі вважають, що насправді на фото були синці від косметологічних процедур. Але досі невідомо, що сталося зі співачкою, і хто це з нею зробив. Натомість між нею та мільярдером панує неймовірна гармонія та така атмосфера, що інколи публіка впевнена — вони знову будуть разом.

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 7 випуск від 05.10.2024: хто з учасників назавжди покинув шоу – “Просто впала в очах”

Хто на цей раз покинув МастерШеф-14? Судді вже обрали учасника, ім'я якого випаде з переліку аматорів, що будуть змагатися за перемогу в наступних випусках.

Прямо сказав, кого обирає: 47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Захур відмовився від неї

47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Мохаммад Захур відмовився від неї. Чоловік одразу заявив, кого з них двох обирає насправді.

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.