Стала мамою таємно багато років тому: Наталія Могилевська розповіла про своє минуле до прийомних дочок

Наталія Могилевська розповіла, коли насправді стала матір'ю. Популярна українська співачка пізнала це щастя набагато раніше. Сталося це ще до прийомних дочок.

Останні 10 років публіка постійно цікавилася у Наталі Могилевської щодо її планів на материнство. Здавалося, що неможливо, аби зірка відмовилася від цього щастя і все ж таки на все життя залишилася без здібною. Такий висновок також був продиктований минулим досвідом. Адже зірка якось розповідала про те, що дуже мріє стати мамою.

Сталося це ще в нульових. Так, Наталія Могилевська вступила у серйозні стосунки з бізнесменом, в якого було аж троє дочок. В сім’ї був як підліток, так і зовсім крихітна дівчинка, до якої Наталія прив’язалася найбільше.

Наталія Могилевська розповіла про своїх падчерок від екс-коханого

Наталя Могилевська показала, як вона відволікається від буденності
 Наталія Могилевська розповіла про своїх падчерок від екс-коханого

Саме тоді Могилевська почала говорити про те, що дуже хоче подарувати коханому малюка. Що саме заважало парі реалізувати це бажання достеменно невідомо. Ця історія кохання постійно супроводжувалася різноманітними драмами. Здавалося, що це має рано чи пізно закінчитися, але натомість закохані просто не змогли бути разом. Через 5 років бурхливого роману вони вирішили розійтися.

Відповідно, бути з дівчатами надалі Наталія Могилевська просто не могла. Цікаво, що вони навіть не підтримували зв’язок. Це не дивно, так як Єгор у майбутньому швидко одружився і навіть став батьком ще раз, адже в нього народився син. Подружжя до сьогодні активно займається бізнесом і навіть потрапляє у Forbes.

Могилевська в свою чергу далеко не одразу зізналася, що стала люблячою мачухою, а пізніше так само приховувала факт усиновлення. У той момент, коли підписники питали її про можливість взяти дитину з дитячого будинку і отримували відповідь щодо неготовності співачки, вона вже організовувала питання з залагодження бюрократичних питань та була знайома з дівчатами.

І хтозна, можливо якби в мережі не з’явилися знімки артистки з дитиною з міста, вонаб ніколи не заговорила про те, що все ж таки має прийомних дітей.

Схожі статті

Брат Марії Яремчук висловився про сестру та розповів про складні стосунки з нею: “Що поробиш?”

Брат Марії Яремчук Дмитро Яремчук висловився про сестру та розповів про непросиюті стосунки з нею. Історія між ними досі не закінчилася, а напруга не спадає.

До Польщі приїде, а до України? Олег Винник анонсував повернення на велику сцену, але є один нюанс

Відомий український співак Олег Винник анонсував старт концертного туру. Проте, є один нюанс - його виступи заплановані лише за межами України.

Наталія Могилевська розповіла правду про свою старшу дочку Мішель: прийомна мама довірилася, і не прогадала

Наталя Могилевська вперше розповіла про свою старшу дочку Мішель, яку ховає від усіх. Яка правда приховується за картинкою щасливої сім'ї?

Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт вразив реакцією на вагітність Мішиної: “Постараюся все залагодити”

Переможець "Холостячки" Олександр Еллерт вразив реакцією на вагітність екс-коханої Ксенії Мішиної. Що гуморист насправді думає про шанси на примирення?

“Забрали в мене здоров’я”: Руслана Лижичко вразила зізнанням про поповнення в своїй родині та пологи

51-річна співачка Руслана Лижичко вразила зізнанням про поповнення в своїй родині та пологи. Вперше зірка розповіла всю правду про своє материнство.

“Стерпіть”: дружина Григорія Решетніка розповіла про конфлікти з мамою свого коханого чоловіка

Дружина відомого телеведучого Григорія Решетника чесно відповіла, як склалися її стосунки зі свекрухою та дала декілька порад, опираючись на власний досвід.