“Це ж не вчора і позавчора, а десятиліттями триває”: Павло Зібров розповів про свій гучний конфлікт з сімʼєю

Народний артист України Павло Зібров вперше розповів про дуже непрості стосунки зі своєю сім'єю, а також назвав причину такого холоду між ними.

Ні для кого не секрет, що Павло Зібров відрізняється надзвичайною харизмою, вмінням усе перевести в гумор, талантом легко ставитися до проблем в житті. Звичайно, далеко не все Зібров може не брати в голову. Наприклад, останні декілька років для нього виявилися так само дуже складними та наповненими болем, горем та тривогою.

І хоча артист продовжує знаходити якісь приводи для посмішки, вона стала більш важкою, гіркою і нечастою. Нещодавно співак розповів, чому йому також не вдалося зберегти хороші стосунки зі своїми рідними.

Павло Зібров розповів про причину конфлікту зі своїми родичами

Зібров показав рідкісне фото із сім'єю, відданою подругою та майбутнім зятем
Павло Зібров розповів про причину конфлікту зі своїми родичами

У новому коментарі співак розповів про те, що не розмовляю зі своїми родичами з Росії, і назвав причину, яка для більшості українців прекрасно знайома і не нова: його рідні не підтримують Україну, і абсолютно спокійно ставляться до того, що відбувається.

“Як то кажуть, немає у мене родичів. Їх не стало. Це ж не вчора й не позавчора, а десятиліттями триває, на жаль. І після 2014-го року ми вже холодно спілкувалися. Вже 2-3 хвилини поговорили й усе, далі політика так чи інакше зачіпається у нашій розмові”

Зокрема зірка зізнався, що пролунав лише один дзвінок у 2022-у, і цього було абсолютно достатньо для нього.

Нагадуємо, що нещодавно Павло Зібров зустрів свій день народження. Чоловіку зробили сюрприз його кохана дружина та дочка Діана. На артиста вдома чекали кульки, торт з вусами, а також дорогі гості. Зокрема серед них засвітився Михайло Поплавський та Юрій Рибчинський. Свято вийшло хоч і не пишним, але дуже модним та запальним. Павло надзвичайно потішився такий увазі зі сторони своїх близьких людей, і звичайно похизувався оцим на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Схожі статті

До Польщі приїде, а до України? Олег Винник анонсував повернення на велику сцену, але є один нюанс

Відомий український співак Олег Винник анонсував старт концертного туру. Проте, є один нюанс - його виступи заплановані лише за межами України.

Наталія Могилевська розповіла правду про свою старшу дочку Мішель: прийомна мама довірилася, і не прогадала

Наталя Могилевська вперше розповіла про свою старшу дочку Мішель, яку ховає від усіх. Яка правда приховується за картинкою щасливої сім'ї?

Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт вразив реакцією на вагітність Мішиної: “Постараюся все залагодити”

Переможець "Холостячки" Олександр Еллерт вразив реакцією на вагітність екс-коханої Ксенії Мішиної. Що гуморист насправді думає про шанси на примирення?

“Забрали в мене здоров’я”: Руслана Лижичко вразила зізнанням про поповнення в своїй родині та пологи

51-річна співачка Руслана Лижичко вразила зізнанням про поповнення в своїй родині та пологи. Вперше зірка розповіла всю правду про своє материнство.

“Стерпіть”: дружина Григорія Решетніка розповіла про конфлікти з мамою свого коханого чоловіка

Дружина відомого телеведучого Григорія Решетника чесно відповіла, як склалися її стосунки зі свекрухою та дала декілька порад, опираючись на власний досвід.

МастерШеф 14 сезон 7 випуск від 05.10.2024: хто з учасників назавжди покинув шоу – “Просто впала в очах”

Хто на цей раз покинув МастерШеф-14? Судді вже обрали учасника, ім'я якого випаде з переліку аматорів, що будуть змагатися за перемогу в наступних випусках.