Готується до ефіру, щоб розповісти про найважливіше: Соломія Вітвіцька показала відео з гримерки 1+1

Соломія Вітвіцька завжди підтримувала діточок та ділилася своєю діяльністю з підписниками. Але зараз вона говорить зовсім про інше, і це варто почути кожному з нас.

Соломія Вітвіцька — не лише професійна журналістка та прекрасна дівчина, а також приклад надзвичайно чуйної та доброї людини. Телеведуча 1+1 завжди турбується про людей, а особливо багато уваги приділяє дітям. Зокрема, щоп’ятниці Вітвіцька відвідувала Охматдит, щоб підтримати маленьких пацієнтів та їхніх батьків концертом. Разом з нею до благодійних ініціатив долучалися багато зірок. Нещодавно з Соломією до дітей приходила Настя Каменських.

Але сьогодні Охматдит, як ніколи раніше, потребує підтримки не лише від відомих людей, а й від кожного з нас, від кожного українця. На власних сторінках Соломія Вітвіцька розповідає, як можна долучитися до важливої справи. Також телеведуча одразу ж розповіла про ситуацію в ефірі 1+1.

Соломія Вітвіцька розповіла про допомогу дітям
Соломія Вітвіцька розповіла про допомогу дітям

Зусилля докладають й інші знаменитості, серед яких Леся Нікітюк, яка особисто відправилася до дитячої лікарні, щоб забезпечити маленьких пацієнтів та їхніх матусь усім необхідним. Відгукнувся на потреби й Василь Вірастюк, який здав кров та закликав кожного, хто має таку можливість, також прийти у відповідний центр в Києві.

Якщо ви не знаходитеся в столиці, то підтримати лікарню можна долучившись до зборів, які офіційно організовані власним фондом Охматдит. Після сьогоднішніх подій багато людей потребують підтримки, тому кожен внесок є важливим та цінним.

Соломія Вітвіцька розповіла про допомогу дітям
Соломія Вітвіцька розповіла про допомогу дітям

Зараз, як ніколи раніше, нам потрібно об’єднуватися. Тільки об’єднані ми можемо пройти крізь найскладніші часи та не лише зберегти Україну, а й забезпечити для неї та для нашого народу процвітання. Пам’ятайте, що не буває занадто малих донатів чи недостатньої допомоги. З маленьких вчинків можна створити великі речі. Важливо діяти, не піддаючись на маніпуляції тих, хто хоче посіяти між нами розбрат. Єднаймося, бо всі ми — українці.

Схожі статті

Брат Марії Яремчук висловився про сестру та розповів про складні стосунки з нею: “Що поробиш?”

Брат Марії Яремчук Дмитро Яремчук висловився про сестру та розповів про непросиюті стосунки з нею. Історія між ними досі не закінчилася, а напруга не спадає.

До Польщі приїде, а до України? Олег Винник анонсував повернення на велику сцену, але є один нюанс

Відомий український співак Олег Винник анонсував старт концертного туру. Проте, є один нюанс - його виступи заплановані лише за межами України.

Наталія Могилевська розповіла правду про свою старшу дочку Мішель: прийомна мама довірилася, і не прогадала

Наталя Могилевська вперше розповіла про свою старшу дочку Мішель, яку ховає від усіх. Яка правда приховується за картинкою щасливої сім'ї?

Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт вразив реакцією на вагітність Мішиної: “Постараюся все залагодити”

Переможець "Холостячки" Олександр Еллерт вразив реакцією на вагітність екс-коханої Ксенії Мішиної. Що гуморист насправді думає про шанси на примирення?

“Забрали в мене здоров’я”: Руслана Лижичко вразила зізнанням про поповнення в своїй родині та пологи

51-річна співачка Руслана Лижичко вразила зізнанням про поповнення в своїй родині та пологи. Вперше зірка розповіла всю правду про своє материнство.

“Стерпіть”: дружина Григорія Решетніка розповіла про конфлікти з мамою свого коханого чоловіка

Дружина відомого телеведучого Григорія Решетника чесно відповіла, як склалися її стосунки зі свекрухою та дала декілька порад, опираючись на власний досвід.