Відомий ведучий заявив, що Тіна Кароль програє перед Златою Огнєвіч: Хто в кого мав виступати на розігріві

Відомий телеведучий Слава Соломка порівняв виступи двох найголосистіших українських співачок Злати Огнєвіч та Тіни Кароль на одному із заходів і залишив вердикт не на користь Народній артистці.

Відомий телеведучий Слава Соломка, який побував на концерті, де виступали дві найголосистіші українські співачки – Тіна Кароль та Злата Огнєвіч, зізнався, що виступ другий його вразив набагато більше. Про це він розповів в інтерв’ю програмі Що ти Київ на Люкс ФМ!

Слава Соломка порівняв виступи Огнєвіч та Кароль на одному заході
Слава Соломка порівняв виступи Огнєвіч та Кароль на одному заході

На думку телеведучого, 38-річна Злата Огнєвіч за очтвнні роки творчо дуже “виросла” і стала потужнішою, що може запросто затьмарити всіх своїх іменитих колег. Єдине, що не вистачає Златі, на думку телеведучого, то це гарного і крутого репертуару, який зможе передати всі її вокальні можливості. Решта Огнєвіч уже має.

Слава Соломка порівняв виступи Огнєвіч та Кароль на одному заході
Слава Соломка порівняв виступи Огнєвіч та Кароль на одному заході

“Вона за рівнем своєї сексуальності, енергетики, голосу, пластичності, ну тих усіх див… Красива, молода, затьмарює”, – розповів журналістом Соломко.

Коли на тому самому концерті на сцені виступала Огнєвіч, то виглядала вона неймовірно круто – її енергія та щирість вмить передалася глядачам у залі. Після вийшла співати Тіна Кароль і… всі сіли.

Слава Соломка порівняв виступи Огнєвіч та Кароль на одному заході
Слава Соломка порівняв виступи Огнєвіч та Кароль на одному заході

“Невідомо, хто у кого мав виступати на розігріві”, – поставив свій вердикт телеведучий.

Нагадаємо, що напередодні відомий звукорежисер викладач із вокалу Юлії Юрченко розбирала спів українських співачок, серед яких були Христина Соловій, Надя Дорофєєва, Злата Огнєвіч та інші. Найбільше компліментів отримала від професіонала Злата, яка, на думку фахівця, має неймовірно сильний і красивий голос.

Вся правда про спів Злати Огнєвіч
Вся правда про спів Злати Огнєвіч, Христини Соловій та Наді Дорофєєвої

Також, на думку Юрченко, Огнєвіч використовує багато вокальних “фішок”, які дозволяють їй співати найскладніший репертуар. Проте, як зазначає викладач, в арсеналі Злати таких пісень дуже мало, тож їй не вдається до кінця продемонструвати усі свої можливості.

Схожі статті

Мовчала про нього роками: що відомо про таємного чоловіка Софії Ротару, який дав їй дещо більше, ніж кохання

Софія Ротару завжди говорила про свою безумовно любов до чоловіка Анатолія Євдокименка. Але що на рахунок таємного коханого? Цей чоловік був завжди поруч з артисткою.

Разом не тільки на екрані: Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв розповіли, чому не розстаються поза студією

Ведучі ранкової програми "Сніданок з 1+1" Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв розповіли, чому разом навіть поза студією. Чутки виявилися правдивими.

“Мене поженили”: Тіна Кароль відповіла на плітки про стосунки з молодшим на 9 років бізнесменом-іноземцем

Популярна артистка Тіна Кароль завжди вміло охороняла своє особисте життя від зайвої уваги. Однак нещодавно співачці приписали роман з молодим бізнесменом, що спонукало її порушити цю традицію.

Брат Марії Яремчук висловився про сестру та розповів про складні стосунки з нею: “Що поробиш?”

Брат Марії Яремчук Дмитро Яремчук висловився про сестру та розповів про непросиюті стосунки з нею. Історія між ними досі не закінчилася, а напруга не спадає.

До Польщі приїде, а до України? Олег Винник анонсував повернення на велику сцену, але є один нюанс

Відомий український співак Олег Винник анонсував старт концертного туру. Проте, є один нюанс - його виступи заплановані лише за межами України.

Наталія Могилевська розповіла правду про свою старшу дочку Мішель: прийомна мама довірилася, і не прогадала

Наталя Могилевська вперше розповіла про свою старшу дочку Мішель, яку ховає від усіх. Яка правда приховується за картинкою щасливої сім'ї?