Розлучення з Каменських і виступи “на розігрівах”: яку долю собі напророчив Потап по поверненню до України

Яку долю собі напророчив Потап по поверненню до України? У продюсера зовсім не хороші перспективи, і про це стало відомо відносно нещодавно.

За ці 2 з половиною роки Олексій Потапенко потрапив у безліч скандалів. Деякі з них були пов’язані з його сценічною діяльністю, деякі були особистого характеру. Зокрема колишня підопічна продюсера Євгенія Горда заявила, що була коханкою Потапа в обмін на кар’єру.

Виконавиця заговорила про свій досвід роботи в лейблі лише після того, як переїхала до Сполучених Штатів Америки, і відкрито заявила, що саме еміграція посприяла оприлюдненню її правди. Буквально через рік надійшла нова звістка: Богдан Беспалов заявив, що Потап зустрічається з колишньою кращою подругою Насті Каменських Анною Андрійчук. Це багато пояснило б у конфлікті Олексія та Завгороднього,

Артур Адамов розповів про погані перспективи у карʼєрі Потапа

Артур Адамов розповів про великі проблеми Потапа в кар'єрі
Артур Адамов розповів про погані перспективи у карʼєрі Потапа

Композиції артиста також не знаходили відгуку у публіки, і здебільшого критикувалися як ніколи. Олексій в свою чергу давав зрозуміти, що ставиться до такої критики легко і ніколи не претендував на геніальність.

Нещодавно Артур Адамов поділився своєю думкою на рахунок перспектив Потапа в шоу-бізнесі надалі. Як ніяк, з кожним днем Олексій все більше втрачає свої позиції і не може надолужити втрачене. За словами чоловіка, Потапу не вдасться повернутися у свою нішу, а після його втечі до Іспанії йому світять лише виступи на розігріві у інших виконавців.

“Він не обличчя сучасної естради. Естрада вже абсолютно змінилася, давайте так. Він приїде – і його в концертах ставитимуть на розігріви”, – сказав Адамов.

Нагадуємо, що зараз Настя Каменських здебільшого працює з іспаномовною аудиторію, як того і хотіла раніше. Творчість артистки тим не менш також викликає багато негативних коментарів соціальних мережах. Українці часто пишуть про те, що з такими піснями співачка не має представляти свою батьківщину за кордоном.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.