6 причин, чому всі жінки обожнюють Дана Балана: заперечувати це не зможе навіть найскептичніший скептик

6 причин, чому всі жінки обожнюють Дана Балана вельми очевидні, але непомітні. Тим не менш, заперечувати це не зможе навіть найскептичніший скептик.

Прийняття світу

Дан Балан виступив на розкішному весіллі телеведучої
Дан Балан розповів, за що його обожнюють жінки

Дан Балан створив собі образ справжнього мачо, але від класичного мачо його все ж таки дещо відрізняє: виконавець завжди ставиться з доброзичливістю до різних типів людей. Неважливо, яка шанувальниця до нього підійде, струнка чи пишна, багата, чи не дуже, з манерами чи без, — він завжди розкриє свої обійми та покаже свою любов до фанатів.

Абсолютна впевненість у своїх діях

Дан Балан буквально зростав у шоу-бізнесі, адже його матір Людмила багато років працює на сцені. Це дало свої плоди, адже чоловік дуже впевнено почувається перед великою кількістю людей, ніколи не губиться, і насолоджується увагою, не боїться її.

Догляд за собою

Попри свою показну маскулінність Дан Балан зовсім не нехтує доглядовими засобами, а також послугами стилістів. Його волосся завжди добре укладене, на шкірі можна помітити хороший грим, артист завжди голеться і навіть, судячи з усього, звертається до косметологів.

Любов до офіційного стилю

Молдавська преса розповіла про великий конфуз Дана Балана
Дан Балан розповів, за що його обожнюють жінки

Здавалося, зовсім не підходящий для подібного іміджу репертуар. Окрім того, жінки завжди говорять про те, наскільки сильно люблять чоловіків у піджаках та костюмах. Здебільшого сучасні люди відмовляють собі у подібному задоволені, адже це незручно, дорого, і тим паче потребує догляду. Тим не менш Дан Балан зміг створити свій власний стиль, в якому поєднує кежуел і офіційний.

Міміка

Безумовно виконавець добре попрацював над своїм обличчям, адже має особливу міміку, яка створює його цілісний образ. Здебільшого усі свої емоції він відіграє ротом. Часто це посмішки на одну сторону з поворотом очей. Це виглядає одночасно як загравання, так і демонстрація сили і впевненості в собі.

Повага до традицій та культури

Дан Балан завжди намагається максимально толерантно ставитися до всіх, хто його оточує. Але також цікаво, що попри свій холостяцький образ життя, він завжди говорить, що дуже поважає сімейні цінності, і сам не заперечує, що можливо колись одружиться. Мовляв, позитивно ставиться до шлюбу. В цьому питанні він переплюнув усіх своїх конкурентів, адже зазвичай мачо одразу заявляють про свій вільний образ життя.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.