Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець круто змінила зачіску – попрощалася із модним боб-каре вже назавжди

Зірка "Кварталу 95" та "Жіночого кварталу" актриса Олена Кравець кардинально змінила імідж. Багато, хто вперше бачить артистку в такому незвичайному образі. Як відреагували у Мережі?

За час своєї насиченої та довгої творчої кар’єри актриса студії “Квартал 95” практично не змінювала імідж. Багато років знаменитість носила ту саму зачіску – каре і з’являлася перед публікою в образах в тому самому стилі. Проте, за кілька років перед війною артистка обрізала волосся та зробила коротку стрижку боб. Зазначимо, що не всі сприйняли модний експеримент Олени, багато шанувальників просили повернутися до попереднього образу. Згодом Кравець знову відростила волосся.

Олена Кравець із короткою стрижкою боб

А днями зірка “Кварталу 95” з’явилася в кардинально новому образі, де знову круто змінила зачіску. На новому відео знаменитість з’явилася з максимально довгим розпущеним волоссям, якого в неї ніколи не було. З перших слів вона наголошує, що трохи змінила імідж. На ній була чорна футболка з принтом та кепка-бейсболка.

У коментарі Кравець розповіла про свій новий курс про володіння та постановку голосу, який вийшов трохи змістовнішим і глибшим, ніж вона планувала. Однак, замість її слів, багато шанувальників обговорювали її новий незвичайний і дуже молодіжний образ, завдяки якому Кравець почала виглядати візуально молодшою.

“Ми звикли бачити вас по-телевізору в різних сукнях,ділових костюмах,як жінку політика,бізнес леді,а заре ви в такому молодіжному образі виглядаєте ще більш гарною,молодою,як дівчина,що дуже вам личит”, писали в коментарях.

Зазначимо, що після відходу зі студії “Квартал 95” ведуча та актриса Олена Кравець встигла випустити кілька шоу, серед яких був “Суботній вечір з Оленою Кравець”, а також програма на Ютуб-каналі “Дома поговоримо” про проблеми взаємин між батьками та дітьми.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.