Як виглядає екс-чоловік Ірини Білик, якого вона кинула останнім – син просто копія цього стильного красеня

Ірина Білик показала рідкісне фото свого молодшого сина Табріза, якого народила від фотографа азербайджанського походження Аслана Ахмадова. Що відомо про нього? Де він та чим займається?

Співачка Ірина Білик завжди мала підвищену увагу серед чоловіків. Неймовірно красива і харизматична жінка, яка до того ж має бездоганне почуття стилю, підкорила серця багатьох. Наприклад, відомий український танцюрист та хореограф Дмитро Коляденко, який прожив у цивільному шлюбі з артисткою лише три роки, досі не може забути свою колишню дружину та у всіх інтерв’ю згадує про неї.

Коляденко зізнався, що поставив крапку у відносинах із Іриною Білик
Коляденко зізнався, що поставив крапку у відносинах із Іриною Білик

Хороші та близькі стосунки збереглися у Ірини та з ще одним своїм чоловіком – хореографом Дмитром Дікусаром, який з перших днів війни захищає Україну у складі ЗСУ.

Про першого чоловіка артистки – моделі Андрія Оверчука, від якого вона народила свого старшого сина Гліба практично нічого не відомо. Також до останнього часу було нічого не відомо про її останнього офіційного екс-чоловіка – російського стиліста і фотографа азербайджанського походження Аслана Ахмадова – батька її молодшого сина Табриза.

Ірина Білик вперше за довгий час показала сина від Аслана Ахмадова
Ірина Білик вперше за довгий час показала сина від Аслана Ахмадова

Перед війною Ірина повідомила, що вони офіційно розлучилися. Причиною стало роздільне проживання – Аслан залишався у Москві, Ірина з дитиною продовжувала жити у Києві. В інтерв’ю Маші Єфросініної у програмі “Моя правда” Ірина зізналася, що це було її рішення. У перші місяці війни Ахмадов перебував у Росії, потім переїхав до себе батьківщину та оселився у родічів у Баку, а потім зник.

Ірина Білик показала свого сина Табріза
Ірина Білик показала свого сина Табріза

Через рік стиліст та фотограф повідомив, що перебрався на ПМП до США. Перший рік життя в Америці для екс-чоловіка Білик став справжнім випробуванням. Про це він докладно розповідав у соціальних мережах на день свого 51-річчя.

Як виглядає екс-чоловік Ірини Білик, якого вона кинула останнім
Як виглядає екс-чоловік Ірини Білик, якого вона кинула останнім

Проте, талановитому фотографу все ж таки вдалося впоратися з труднощами і згодом він повернувся до професії. У 2024 році Аслан зробив неймовірно красиву фотосесію для російської актриси, яка багато років живе у Мексиці – Наталії Андрійченко. Багато телеглядачів знають її за фільмом “Мері-Поппінс, до побачення”, де вона виконала головну роль.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.