Зараз би такого не дозволила: яким був найепатажніший вихід Тіни Кароль на сцену – щось забула вдягнути

За час своєї довгої творчої кар'єри співачка Тіна Кароль неодноразово змінювала образи на сцені. Не всі експерименти зі стилем були вдалими.

Співачка Тіна Кароль вже понад 20 років виступає на сцені та на сьогодні є однією з ключових артисток українського шоубізнесу. За час свого довгого творчого шляху перед тим, як знайти свій індивідуальний образ, зірка неодноразово змінювала свій сценічний стиль. Деякі експерименти були вдалими, деякі, навпаки, провальними.

Яким був найепатажніший вихід Тіни Кароль на сцену
Яким був найепатажніший вихід Тіни Кароль на сцену

Це зараз Тіна Кароль найчастіше з’являється на публіці, як гламурна діва, а 2010-го могла вийти на сцену в одних трусах. Так, у мікроблозі найвідомішого фан-акаунта співачки з’явилася фотографія з її виступу 14 років тому. У кадрі артистка постала у чорних панчохах, поверх яких одягнені бюстгальтер та високі труси бежевого кольору. Доповнили образ оригінальні чоботи панчохи з оксамиту, укладання та яскравий сценічний макіяж. Зараз вже важко уявити, що Тіна Кароль може з’явитися на сцені в чомусь подібному.

Яким був найепатажніший вихід Тіни Кароль на сцену
Яким був найепатажніший вихід Тіни Кароль на сцену

Є ще один образ, який спричинив шквал негативної реакції в Мережі. Його називають найпровальнішим. На одному з концертів, ще задовго до війни, знаменитість з’явилася на сцені в смугастій сукні-зебрі, в якій її фігура виглядала візуально ширшою. Хоча смуги були і горизонтальними і вертикальними і мали подовжити образ співачки,
рахунок незвичайного принта, вони, навпаки, спотворюють фігуру артистки.

Яким був найепатажніший вихід Тіни Кароль на сцену
Яким був найепатажніший вихід Тіни Кароль на сцену

Нагадаємо, що останнім часом співачка Тіна Кароль почала втрачати свою беззаперечну перевагу над колегами. Напередодні один із ведучих Слава Саломка порівняв виступ двох найголосистіших співачок українського шоу-бізу Тіни Кароль та Злати Огнєвіч, і висловив думку, що перша значно поступається другою. На думку журналіста, тепер уже незрозуміло, хто має співати на розігріві.

Яким був найепатажніший вихід Тіни Кароль на сцену
Яким був найепатажніший вихід Тіни Кароль на сцену

Що стосується Тіни Кароль, то артистка намагається знайти нові форми свого самовираження та активно записує дуети з молодими виконавцями.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.