Народила чи ні? Куди поділася і чим займається найкрасивіша та найскромніша учасниця “МастерШеф” Глінська

Переможниця другого сезону "МастерШеф" кулінар-кондитер Ліза Глінська, яка запам'яталася телеглядачам, як найкрасивіша та найскромніша учасниця проєкт, вийшла на зв'язок та розповіла про своє життя.

У 2024 році кулінарний проєкт “МастерШеф” виходить на телеекрани вже 13 сезон. За цей час тисячі людей встигли пройти кастинг, а сотні найперспективніших та найталановитіших отримали право стати учасниками конкурсу та поборотися за право називатися найкращим кулінаром-любителем Ураїни, а також вирушить на курси знаменитої паризької школи Le Cordon Bleu.

Стало відомо, куди поділася і чим займається найкрасивіша учасниця МастерШеф
Стало відомо, куди поділася і чим займається найкрасивіша учасниця МастерШеф

У кожному із сезонів, окрім переможців, телеглядачі виділяли ще кількох учасників, які вразили їх не лише кулінарними талантами. Наприклад, власниця мережі турагенцій Катерину Велику стали називати найяскравішою, епатажною та найбагатшою учасницею шоу, а переможницю другого сезону Лізу Глинську запам’ятали, як одну з найскромніших та найкрасивіших учасниць “МастерШеф”. Вже пізніше Лізу запросили як зіркового суддю до команди незмінного Ектора Хіменеса-Браво.

Стало відомо, куди поділася і чим займається найкрасивіша учасниця МастерШеф
Стало відомо, куди поділася і чим займається найкрасивіша учасниця МастерШеф

Потім молода жінка зайнялася власним проєктом і почала вести кулінарний блог на Ютуб, де докладно ділилася найрізноманітнішими рецептами. Про особисте життя Ліза мало розповідала і цього була особлива причина.

Ще задовго до популярності Глинська пережила трагедію. У першому шлюбі молода жінка через помилку лікарів втратила дитину. Молодій сім’ї не вдалося подолати труднощі, і незабаром вона розпалася. В одному зі своїх рідкісних інтерв’ю кулінарка зізнавалася, що їй знадобилося багато років, щоби пережити особисте горе і знову дозволити собі завести сім’ю.

Ліза Глінська вийшла заміж у жовто-блакитному та показала чоловіка

За рік до війни стало відомо, що Глинська зустрічається зі своїм давнім другом, який зробив пропозицію. 2022 року пара офіційно розписалася. Церемонія, зі зрозумілих причин, була дуже скромною. Про неї знали лише найближчі.

Незабаром шанувальники Глинської стали чекати на новини про її вагітність. Періодично їй ставили питання, потім Ліза коротко відповідала, що доки не народила. Однак невдовзі навіть у неї урвався терпець і вона дозволила собі нагадати, що ставити такі некоректні питання неприпустимо.

Ліза Глінська прокоментувала свою вагітність
Ліза Глінська прокоментувала свою вагітність

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.