Не вчасно: Гросу у відкритій червоній сукні нарвалася на критику найвідданіших фанатів – і що це було?

Співачка Аліна Гросу, яка живе у США, викликала шквал обурень у своїх навіть найвідданіших фанатів. Що спричинило критику? Чому шанувальники вважали її вчинок недоречним?

Українська співачка Аліна Гросу, яка, як і хореограф Влад Яма, мешкає зараз у США, несподівано нарвалася на критику від своїх відданих фанатів. Причиною став її недоречний пост, який з’явився одразу після трагічних подій в Україні. Забігаючи наперед скажемо, що пізніше співачка побачила новини про масовану атаку на Київ, Дніпро, Кривий Ріг та інші українські міста та оприлюднила “сториз” із фотографіями руйнувань дитячої лікарні “Охматдит” зі співчуттями та закликами про допомогу, проте, було вже пізно. Гнівні коментарі вже не зупинили.

Так, після того, як у мікроблозі співачки з’явився розважальний ролик, на якому Гросу у відкритій червоній сукні з келихом у руках серед пальм танцює під свій новий україномовний трек, фанати артистки почали залишати коментарі, в яких звинувачували співачку у відриві від реальності. У повідомленнях писали, що три години тому російською ракетою було зруйновано дитячу лікарню, є загиблі, багато людей ще перебувають під завалами, а Гросу публікує відео про “вайбу та розсковані рухи”.

Аліна Гросу з США нарвалася на критику найвідданіших фанатів
Аліна Гросу з США нарвалася на критику найвідданіших фанатів

“Невже так важко перенести цей пост на кілька днів пізніше?”, “Дуже “на час” цей пост. Ось прямо сьогодні”, “Аліно, у тебе все ок з головою? Чи новини ще не бачила?”, “У вас хоч крапля совісті залишилася чи ні?”, – писали у коментарях.

Однак багато підписників припустили, що свій розважальний пост з новинами про вихід нової пісні Аліна заготовила заздалегідь і поставила його на автоматичну публікацію і не могла знати про те, що відбудеться вранці. До того ж має значення різниця в часі між двома континентами. Зазначимо, що хореограф і танцюрист Влад Яма, який також проживає в США, так само неодноразово критикувався через свої недоречні пости.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.