Валентина Хамайко зізналася, як вмовила чоловіка розписатися з нею: “Ми поводилися зовсім несерйозно”

Ведуча "Сніданку з 1+1" Валентина Хамайко зізналася, як вмовила чоловіка-бізнесмена Андрія Оністоата розписатися з нею. Докладніше у нашому матеріалі.

Як відомо, від свого чоловіка Валентина народила аж трьох дітей. Також зірка виховувала у даному шлюбі свого пасинка, до якого надзвичайно прив’язалася. На превеликий жаль, юнак загинув минулого року. Захищати Україну він пішов разом зі своїм батьком, тепер вже Андрій знаходиться там сам.

Зіркова пара свого часу повінчалася, тож була чоловіком та дружиною. Але офіційний шлюб, який був би таким у очах закону вони не брали. Судячи з усього, на це були раціональні причини, так як Валентина умовилася у своєму коментарі про те, що це для неї небезпечно.

Однак, ситуація кардинально змінилася, і Валентина нещодавно розповіла, як саме вмовила свого коханого все ж таки взяти її заміж офіційно.

Ведуча “Сніданку з 1+1” Валентина Хамайко розповіла, як чоловік покликав її заміж

Валентина Хамайко та Андрій Оністрат
Ведуча Сніданку з 1+1 Валентина Хамайко розповіла, як чоловік покликав її заміж

Зокрема, вона зробила ексклюзивний коментар для ранкового шоу, і розповіла, які саме аргументи наводила для того, аби все ж таки стати офіційною благовірної і отримати права, яких у Валентини раніше не було. Так як ситуація змінилася, ризики доволі великі, і відповідно телеведуча намагається проконтролювати свою родину та ситуацію навколо неї.

“Трапляється знову історія про відрядження і знову про його мобілізацію. Він знову їде на схід, він знову буде поруч із кордоном Росії, це знову бригада. Я знову розумію, що це буде, і знову усвідомлюю ці ризики. Якщо раптом із Андрієм щось трапляється – поранення, лікарня, реанімація – навіть у найстрашніші моменти, я не родичка йому. У даному випадку родичі – це мама, тато”

Нагадуємо, що раніше було відомо про значні проблеми у бізнесі Андрія, про які Валентина розповідала приблизно 4 роки тому. Однак, досі невідомо, через яку саме кризу родина пройшла. Зараз в будь-якому випадку в пріоритеті сімейства захист України, а також роль Андрія в цьому.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.