З ким у Лондоні живе колишній чоловік Камалії мільярдер Захур? Вона всього на 4 роки молодша за артистку

З ким у Лондоні живе колишній чоловік Камалії мільярдер Захур? Вона всього на 4 роки молодша за артистку, але про неї родина мовчала дуже довго.

Найбагатша співачка України та мільярдер по жили разом у шлюбі більше 20 років. Вони пройшли чималий шлях: від надзвичайної історії кохання до боротьби за материнство і ідеальну репутацію.

Здавалося, що Мохаммад Захур ніколи не покине свою кохану. Кожне їхнє інтерв’ю вилучало любов, гармонію та впевненість у майбутньому. Втім, 2 роки тому стало відомо, що бізнесмен евакуювався разом з доньками за кордон, а його дружина залишилася в Києві з матір’ю. Камалія заявляла про те, що чоловік вмовляв її також евакуюватися, але вона навідріз відмовила.

Камалія розповіла, де та з ким живе її екс-чоловік Мохаммад Захур

Камалія розповіла, як зустріла Захура та з ким була у стосунках до нього
Камалія розповіла, де та з ким живе її екс-чоловік Мохаммад Захур

2023-го пара вперше заговорила про своє розлучення. І хоча публіка очікувала, що незабаром не дійде новина щодо їхнього примирення, цього не сталося. І нині бізнесмен залишається у Великобританії, де проживає разом зі своєю старшою дочкою. Таня всього на 4 роки молодша за свою колишню мачуху.

Співачка тим часом перебуває в столиці України, але раз у декілька місяців стабільно їздить до своїх дочок, а також бачиться з чоловіком. За їхніми словами, розлучення сталося за шаріатом. При цьому спільне майно вони взагалі не ділили. Зокрема, мільярдер залишається у їхньому палаці в Києві, коли приїжджає до України, а артистка завжди може знайти прихисток у колишнього чоловіка.

Нагадуємо, що не так давно Богдан Беспалов повідомив, нібито у Камалії з’явився новий коханий. Відомо про це стало після того, як до мережі злили її фотографії з синцями. Спочатку публіка слідкувала про те, що це могло бути діло рук її колишнього чоловіка, однак блогер одразу ж дав зрозуміти, що якщо це зробив її обранець, то нинішній. Навпроти, співачка зробила публічну заяву, в якому повністю відбілила репутацію мільярдера і заявила, що він являється най добрішою людиною в світі.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.