Ігор Кондратюк публічно поставив на місце репера Серьогу, який цинічно набрехав – колись були колегами

Раніше репер Серьога говорив про Україну, як про країну для життя, кохання та творчості, проте зараз говорить про українців інакше. Ігор Кондратюк вирішив поставити колегу на місце.

Оксана Марченко, Сосєдов, а тепер ще й репер Серьога – з ким тільки не доводилося працювати продюсерові Ігорю Кондратюку свого часу. Хтось міг знати, що через кілька років йому доведеться жорстко реагувати на цинічну брехню цих колег. Колись реп-виконавець із Білорусії Серьога жив і активно працював в Україні, мав посвідку на проживання і навіть збирався здобути громадянство. У своїх інтерв’ю артист висловився, що країна для нього – ідеальна для життя, любові та творчості, проте через кілька років колишнього суддю “Х-Фактора”, начебто, підмінили.

Ігор Кондратюк поставив на місце репера Серьогу
Ігор Кондратюк поставив на місце репера Серьогу

Він став любителем “російського миру”, шанувальником СРСР, а тепер говорить про українців-нацистів. У розмові з журналістами Сергій Пархоменко (Сєрега) висловився, що не хотів би, щоб його сини росли в Україні (нагадаємо, що остання громадянська дружина артиста була з України), оскільки, на думку музиканта, в країні переважають “нацисти”, тож він домовився з їхньою мамою, що сам займеться їх вихованням.

Ігор Кондратюк поставив на місце репера Серьогу
Ігор Кондратюк поставив на місце репера Серьогу

На цю порцію марення свого колишнього колеги не міг не відреагувати продюсер Ігор Кондратюк, який багато років працював із ним на “Х-Факторі” та близько знайомий із артистом. Шоумен припустив, що у ексколеги стало не все гаразд із головою, або ж він знаходиться під “ковпаком” ФСБ, а може під впливом препаратів. Піст був коротким, але ємним та емоційним.

“Тут брутального Серьогу брутально поім*ла ФСБ, здається. А може він чимось сильно затягнувся? Або просто сеча в голову підійшла? З ким доводилося працювати!” – відреагував новина Кондратюк.

Ігор Кондратюк поставив на місце репера Серьогу
Ігор Кондратюк поставив на місце репера Серьогу

І справді, Ігорю Кондратюку не позаздриш із колегами – Серьога, Сергій Сосєдов, який теж “славиться” своїми брехливими та різкими висловлюваннями на адресу України та її громадян, а також ще одна зірка – Оксана Марченко, про яку не треба навіть нічого говорити.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.