Не кожен тато дозволить займатися цим дочці: спадкоємиця Віри Брежнєвої розповіла, яка в неї професія в США

23-річна дочка Віра Брежнєвої вже давно живе в США, але лише нещодавно розповіла, чим там заробляє на життя. Не кожен батько мріє про таку професію для своєї дочки.

Як відомо, Віра Брежнєва є матір’ю двох прекрасних дівчат. Старша вже досягла 23 років і на даний момент проживає в Сполучених Штатах Америки, як і більшість зіркових дітей. Хоча її рідний батько не бізнесмен Михайло Кіперман, вона носить його прізвище.

Її молодша сестра Сара поки що не самостійна, адже являється підлітком, але вже активно проявляє харизму матері, як і старша спадкоємиця. Можливо, обидві підуть однаковим шляхом. Але який же шлях обрала Софія?

Дочка Віри Брежнєвої розповіла, ким працює в США

Віра Брежнєва показала три розкішні вечірні сукні на різний смак
Дочка Віри Брежнєвої розповіла, ким працює в США

Віра рідко показує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram своїх дочок, захищаючи їх від надмірної уваги. Але так само не можна сказати, що вона їх ховає. Дівчата все ж таки з’являються у її публікаціях, особливо у свята. І безумовно не обходиться без ніжних привітань на їхні дні народження. Тим не менш, Віра ніколи не розповідала, ким працює її старша спадкоємиця.

Тим більше, що родина заможна, і можливо увесь цей час дівчина навчалася та шукала себе. Однак, Соня знайшла собі професію до душі. Важко сказати, чи схвалює такий підхід її вітчим Михайло, адже серйозні батьки часто бажають для своїх дітей раціональні професії, які принесуть гарантований успіх і будуть завжди потрібні.

Старша дочка Віри Брежнєвої вперше за довгий час показала фото з батьком
 Дочка Віри Брежнєвої розповіла, ким працює в США

Стало відомо, що Софія вирішила спробувати себе в ролі фотомоделі. Як відомо, ця професія доволі прибуткова. Кіперман вже мала декілька професійних зйомок, за які вона отримувала кошти. Зокрема, зіркова донька була фотомоделлю у рекламній зйомці одного з салонів краси в Лос-Анджелесі.

З точки зору потенціального заробітку в майбутнього Софія може досягти чи малого успіху, адже має дуже привабливу зовнішність, сині очі, білу ідеальну шкіру, вміння працювати з камерою та спокійне ставлення до публічності.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.