Ровінська пішла проти матері Єгорової та перейшла до конкретних дій: “Не хочу, щоб вона отримувала гроші”

Стася Ровінська пішла проти своєї матері Сніжани Єгорової та перейшла до конкретних дій. Як саме вона планує зробити її голос не чутним для інших?

Конфлікт Сніжани Єгорової та її старшої дочки Стасі Ровінської триває вже 3 роки. Він почався з обурливих висловлювань зіркової матері з Туреччини, на які вона наважилася невдовзі після переїзду.

Стася, що на той момент працювала на українському телебаченні, одразу відреагувала на витівку матері і публічно звернулася до своїх глядачів, заявивши, що все почути ними — повна нісенітниця і не варта уваги. Окрім того дівчина була вимушена вибачитися за поведінку Єгорової та пояснила, що нібито та знаходиться не в собі.

Пізніше Стасі довелося ще декілька разів поспілкуватися з аудиторією на цю тему. Однак це принесло їй багато проблем та хвилювань. Врешті-решт, через декілька місяців її родина прийняла рішення переїхати за кордон. Країною еміграції стали Сполучені Штати Америки.

Стася Ровінська розповіла, як хоче запобігти діяльності матері Сніжани Єгорової

Стася Ровінська розповіла, як хоче запобігти діяльності матері Сніжани Єгорової

За увесь цей час жінки між собою не спілкувалися. Єгорова неодноразово гучно та скандальна намагалася давати відповіді своїй дочці, і зокрема вдавалося також до образливих висловлювань та принизливих звинувачень.

Стася в свою чергу говорила, що їй шкода, що її молодші брати та сестри вимушені на даний момент перебувати зі Сніжаною, і виходу для них немає. Сестра Стасі Олександра Єгорова також перебуває в США, і також не підтримує зв’язок з телеведучою, і все через схожі проблеми у відносинах з нею.

Пройшло багато часу, але стався знову була вимушена привернути на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram увагу до діяльності своєї матері. Але на цей раз вона перейшла до конкретних дій та попросила допомоги у користувачів.

“Поскаржтеся на канал! Будь ласка, розкажіть про цей канал. Я не хочу, щоб вона отримувала гроші. Вона там донати збирає і заробляє на цьому”, – закликала Стася.

Стася Ровінська розповіла, як хоче запобігти діяльності матері Сніжани Єгорової

Попри складну ситуацію, Ровінська отримує підтримку від своєї аудиторії.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.