Скільки Святослав Вакарчук заробляє насправді? Менеджерка виконавця розкрила суму: “800 з чимось тисяч”

Скільки Святослав Вакарчук заробляє насправді? Менеджерка виконавця розкрила суму його заробітної плати після чуток про неймовірні доходи артиста.

Днями мережею пролетіло одразу декілька чуток, які були безпосередньо пов’язані з діяльністю Святослава Вакарчука. Як відомо, виконавець 2 роки тому до єднався до лав захисників і на даний момент обіймає посаду спеціаліста з підтримання їхнього психічного здоров’я та духу.

Про це не було відомо, аж допоки не пішли чутки про його звільнення. Менеджерка музичного гурту розповіла, що насправді Святослав Вакарчук не звільнявся, на даний момент продовжує підтримувати захисників, а у зв’язку з цим багато подорожує Україною та приїжджає у різноманітні точки.

Свою посаду зірка обіймає згідно вищої освіти, яку він отримав. Тобто, кваліфікаційно він підходить, і в цьому немає жодної проблеми.

Менеджерка Святослава Вакарчука розповіла, скільки він заробляє на новій посаді

Святослав Вакарчук розповів про своє розлучення і нову обраницю
Менеджерка Святослава Вакарчука розповіла, скільки він заробляє на новій посаді

Однак, разом з плиткою про його звільнення з’явилася інформація і про шалену заробітну плату, яку Святослав Вакарчук нібито отримує. Надійшло спростування і на цей рахунок. Менеджерка музичного гурту спитала у преси, чи дійсно хтось вважає, що хочаб копійку з цієї суми Святослав кладе до кишені?

Пані Вікторія дала зрозуміти, що Вакарчук взагалі немає жодного доходу зі своєї нової позиції, а усі гроші віддає на благодійність та допомогу захисникам. Тобто в результаті його дохід складає сягає нуля.

“Перечитувала, що пишуть в інтернеті, і думала: люди реально вважають, що Святослав Вакарчук бере собі гроші? І він з цього якось розбагатів? Святослав Вакарчук як передавав на допомогу, так і продовжуватиме це робити. Вісімсот з чимось тисяч – це невелика частина на тлі десятків мільйонів, які ми передали на фронт. Це все ми задокументували. Звичайно, ми обговорювали зі Святославом ситуацію. Він щиро здивований. Каже: “Вважають, що я забрав собі ці гроші?”

За словами в менеджерки, вона неодноразово просила у Святослава Вакарчука зробити декілька фотографій для соціальних мереж, щоб сповістити публіку про те, як він допомагає та скільки віддає. Але вокаліст як завжди вирішив усе зберегти у таємниці, і не афішувати свої добрі справи.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.