З Тіною не розпрощається ніколи: Дан Балан засвітився в Україні, а потім знову зник, але є один нюанс

Дан Балан хоч і поставив "точку" у стосунках із Тіною Кароль, але й досі зберігає усі фотографії з нею. Як відреагувала українська співачка на заяву молдавського музиканта.

Нещодавно молдавський виконавець Дан Балан вирішив поставити крапку в історії його роману з Тіною Кароль і зізнався, що в них ніколи не було стосунків, мало того, артисти вже давно взагалі не спілкуються. Звертаючись до творців фан-клубу “ДанТіна” співак зажадав дати йому спокій.

Дан Балан завершив любовну історію з Тіною Кароль гучним скандалом
Дан Балан завершив любовну історію з Тіною Кароль гучним скандалом

Тіна Кароль вже відреагувала на слова колеги і дала зрозуміти, що не так однозначно. Щоправда, зробила вона це у жартівливій формі. На одному з концертів, спілкуючись із глядачами, співачка натякнула нещодавнє висловлювання Балана і почала обговорювати чоловіків, які присягаються у вічному коханні, а потім усі забувають, тоді як жінки все пам’ятають і продовжують любити.

Тіна Кароль вперше висловилася про роман із Даном Баланом: її версія
Тіна Кароль вперше висловилася про роман із Даном Баланом: її версія

Проте, хоч би якими були стосунки Дана та Тіни зараз, є кілька фактів, які не приховати. Наприклад, на сторінці молдавського співака досі зберігаються дуже теплі спільні фото з українською співачкою, зроблені під час участі у шоу “Голос”.

Дан Балан показав фото з Тіною Кароль
Дан Балан показав фото з Тіною Кароль
Дан Балан показав фото з Тіною Кароль
Дан Балан показав фото з Тіною Кароль

Також стало відомо, що артисти майже одночасно перебували в тому самому місці. Так, наприкінці червня Дан Балан зненацька повідомив про свій приїзд до України. Два роки він не наважився приїжджати, а тут раптом узяв і з’явився. Фотографії, де артист на спортивному велосипеді ганяє горами в Буковелі вмить розлетілися по мережі.

Дан Балан вперше за 2 роки з'явився в Україні
Дан Балан вперше за 2 роки з’явився в Україні

У той же час у своєму мікроблозі Тіна Кароль ділиться знімками на тлі гірського пейзажу, який дуже нагадує Буковель. У своїх “сторизах” співачка не стала відзначати геолокацію, зате поділилася фотографією з величезним білим грибом.

Дан Балан та Тіна Кароль засвітилися одночасно в Карпатах
Дан Балан та Тіна Кароль засвітилися одночасно в Карпатах

Про закордонні поїздки Кароль не повідомляла, тож цілком можливо, що вона була, як і Дан Балан, за заходом України. Чи відбулася їхня довгоочікувана зустріч, на відомо.

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.