Модна перука, шкіряний прикид та червона помада: як виглядає теща мільярдера Захура – Камалія її повна копія

Після розлучення з мільярдером, найріднішою людиною, окрім дочок, у Камалії залишилася лише мама – Інна Шмаренкова, яка зробила все заради кар'єри та щастя доньки.

Коли молода, але вже відома співачка Камалія, вийшла заміж за мільярдера пакистанського походження Мохаммада Захура, її мама, яка зробила все для кар’єри своєї дочки і навіть придумала їй псевдонім, була щаслива. Невдовзі Інна Шмаренкова оселилася у розкішному особняку, який збудував для своєї молодої дружини мільярдер Захур. Вона продовжувала допомагати своїй дочці справлятися з господарством, а коли народилися довгоочікувані онуки – Мірабелла та Арабелла, то із задоволенням поралася з дітьми.

Камалія та Мохаммад Захур
Камалія та Мохаммад Захур

Вирушаючи в поїздки на дорогі курорти Камалія обов’язково брала з собою маму, так само Інна Шмаренкова супроводжувала пару на світські заходи і іноді роздавала інтерв’ю, де із захопленням говорила про творчість своєї доньки, про зятя-мільярдера, який влаштував їм розкішне життя та онуків. Так тривало 20 років, поки Камалія не повідомила про розлучення з Мохаммадом Захуром.

Камалія з мамою
Камалія з мамою
Камалія з мамою
Камалія з мам

Новина стала справжнім потрясінням для багатьох шанувальників пари. Мабуть, для мами Камалії теж, хоча в її житті нічого особливо не змінилося. Разом із донькою вони продовжують жити у своєму розкішному будинку під Києвом. Проте, зовні Інна Шмаренкова начебто змінилася. На свіжих фотографіях, які оприлюднила артистка, її маму просто не впізнати – теща мільярдера пакистанського походження Мохаммада Захура, який продовжує допомагати сім’ї і разом з дочками Камалії живе зараз у Лондоні, постала в перуці зі стрижкою каре, у шкіряному костюмі і з червоною помою. на губах.

Камалія показала маму, яка стала помітно молодшою
Камалія показала маму, яка стала помітно молодшою

У коментарях суцільне захоплення і сотні компліментів, як Камалії, так і її красуні-мамі, яка на думку багатьох стала виглядати як мінімум на 30 років молодшою ​​і стала просто копією своєї знаменитої дочки.

А що ви думаєте з цього приводу?

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.