Їй пророкують карколомну кар’єру: Мозгова показала свою молодшу дочку від Аксельрода – “Хтось там позаду”

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила свіжу фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила 9 років тому від співака Девіда Аксельрода.

Продюсерка Олена Мозгова неодноразово була одружена і виховала вже двох дорослих дочок. Старшій Зої, народженій у першому шлюбі, про який Мозгова практично нічого не розповідає вже виповнилося 30 років. Середня Євгенія, яка у 2024 році відзначила 26-річчя, з’явилася в офіційному шлюбі зі співаком Олександром Пономарьовим. Втретє Мозгова вийшла заміж за молодшого на 9 років музиканта Володимира Ткаченка, який виступає під гучним псевдонімом Девід Аксельрод. Незабаром у сім’ї з’явилася ще одна дівчинка, яку назвали красивим ім’ям Соломія.

Олена Мозгова з усіма своїми доньками.
Олена Мозгова з усіма своїми доньками.

І незважаючи на те, що багато хто вважав стосунки між продюсером та молодим артистом не серйозними, парі вдалося довести, що між ними справжні почуття. Аксельрод завжди публічно освідчувався в коханні своїй дружині і називав її не інакше, як “королева”. Тепло та трепетно ​​ставляться батьки і до своєї 9-річної доньки, яка росте дуже творчою та талановитою дівчинкою та копією свого тата.

Олена Мозгова з дочкою Соломією
Олена Мозгова з дочкою Соломією

Так, у 2024 році Олена Мозгова стала публікувати пости з малюнками маленької Солі. У коментарях багато хто писав, що у дівчинки “художній талант” і попереду на неї чекає велика кар’єра. Олена, у свою чергу, не загадує, а просто продовжує підтримувати дитину в її починаннях.

Молодша дочка Олени Мозгової від Девіда Аксельрода вразила художніми талантами
Молодша дочка Олени Мозгової від Девіда Аксельрода вразила художніми талантами

Так, продюсер вирішила перевести малюнки Соломії на футболки, які дарувала всім, хто перерахує донат для ЗСУ. Багато підписниць Олени, у тому числі зіркові колеги, вже отримали модну обновку.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки
Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки

А нещодавно Мозгова оприлюднила свіже фото із Соломією. У кадрі дівчинка сиділа у машині на задньому сидінні.

Олена Мозгова показала свою молодшу доньку від Аксельрода
Олена Мозгова показала свою молодшу доньку від Аксельрода

“Мені погода норм) а хтось там позаду втомився від жару”, – написала Олена.

Є ще кілька атмосферних фотографій, які були зроблені під час їхньої спільної поїздки до Львова. Маленька Соломія вперше була в цьому стародавньому та дуже гарному місті та із задоволенням позувала на тлі його пам’яток.

Олена Мозгова звозила молодшу доньку до Львова
Олена Мозгова звозила молодшу доньку до Львова
Олена Мозгова звозила молодшу доньку до Львова
Олена Мозгова звозила молодшу доньку до Львова

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.