Що дісталося Арсену Мірзояну зі спадщини тещі Ніни Матвієнко: сімейний будинок не його, а живе там він

Другий чоловік Тоні Матвієнко співак Арсен Мірзоян був у дуже близьких стосунках зі своєю тещею та називав її "мамою". Вона своєю чергою, ласкаво називала його "синок".

Коли не стало легендарної української співачки Ніни Матвієнко, вся її велика родина – чоловік – художник Петро Гончар, з яким вона роз’їхалася після 50 років шлюбу, сини, дочка Тоня із зятем Арсеном Мірзояном та онуки дуже тяжко переживали втрату близької та рідної людини. У цьому немає нічого дивного, адже артистка, незважаючи на деякі розбіжності в сім’ї, завжди підтримувала їх і була поряд у найважчий момент.

Що дісталося Арсену Мірзояну зі спадщини тещі Ніни Матвієнко
Що дісталося Арсену Мірзояну зі спадщини тещі Ніни Матвієнко

Так, коли почалася війна в Україні та дочка разом із онуками  – старшою Уляною та молодшою ​​Ніною намагалася розпочати нове життя за кордоном (у Великій Британії), Ніна Митрофанівна дала притулок у своєму будинку зятю і кілька місяців жила там з ним удвох. В одному зі своїх інтерв’ю легендарна артистка зізнавалася, що Арсен Мірзоян дуже допомагає їй і навіть називала його своїм сином. Співак у свою чергу завжди дуже тепло відгукувався про тещу.

Що дісталося Арсену Мірзояну зі спадщини тещі Ніни Матвієнко
Що дісталося Арсену Мірзояну зі спадщини тещі Ніни Матвієнко

Зазначимо, що до лютого 2022 року Ніна Матвієнко з чоловіком жила під одним дахом разом зі своєю дочкою Тонею, її чоловіком Арсеном та молодшою ​​онукою Ніною, названою честь знаменитої бабусі. Так само в будинку жив її сін, котрий повернувся з монастиря та старша онука Уляна разом зі своїм молодим чоловіком.

Тоня Матвєєнко з Арсеном Мірзояном та дочками - Уляною та Ніною
Тоня Матвєєнко з Арсеном Мірзояном та дочками – Уляною та Ніною

“Не їм зі мною важко, а мені з ними…”, – зізнавалася Ніна Митрофанівна в одному зі своїх інтерв’ю.

Але дозволити собі окреме житло вона не могла, а діти теж не хотіли йти з її дому. Зважаючи на все, в сім’ї виникали проблеми, тому артистка вирішила виселити чоловіка Петра Гончара і оголосила про це публічно.

Ніна Матвієнко
Ніна Матвієнко

Після смерті Народної артистки Тоня та Арсен прийняли спільне рішення і перевезли батька до свого великого будинку, який дістався співачки спадок від дружини (нагадаємо, офіційно Ніна Матвієнко та Перт Гончар не розлучені) та матері. Нині все дружне сімейство живе під одним дахом. Поки батьки гастролюють Україною та світом, дідусь, судячи з усього, доглядає молодшу онучку, якій лише 8 років. В Україні до останнього часу перебувала і старша дочка Антоніни від першого шлюбу, яку вона народила у 17 років.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.