Екс-учасник Холостячки з Мішиною Тригубенко показав сина, якому виповнився рік – “супер-тато-одинак”

Один із найяскравіших учасників першого сезону "Холостячка" із Ксенією Мішиною Олексій Тригубенко оприлюднив фотографії зі своїм сином. Мами малюка немає в жодному кадрі.

Фіналіст першого сезону романтичного шоу “Холостячка”, де головною героїнею була актриса Ксенія Мішина – Олексій Тригубенко продовжує інтригувати підписників фотографіями свого маленького сина Марка, який з’явився на світ улітку 2023 року.

На День народження малюка щасливий батько вирішив поділитися зворушливими відео, де зняв усі найяскравіші моменти із сином за рік.

“Перший день народження. Хочу тут залишити приємні моменти за рік, щоб заходити та подивитись, який він був маленький”,- підписав кадри Трегубенко.

У Мережі відразу з’явилися коментарі, багато користувачів Мережі звернули увагу, що на відео знову немає мами хлопчика.

“Вітаю! А де ж мама?”, “Мені теж цікаво, все ж хто народив цього хлопчика”, “Мами знову немає. це капець, рік пройшов а маму все не показує. Чи її дійсно немає. Мабуть сурогатна народила”, “Теж цікаво, невже то така тайна – хто мама. А можливо вона не красива, того її не показують, але з такими грошима вже можна за рік і красоту навести…”, “Може мама просто не публічна людина і попросила, щоб її фото не було в соцмережах”, “Скільки любові сина і тата в одному відео неймовірно. З Днем народження синочка. З таким татом син точно виросте щасливим”, – писали у коментарях.

Екс-учасник Холостячки Тригубенко показав сина, якому виповнився рік

Нагадаємо, що Олексій Трегубенко, хоч і веде соціальні мережі, але намагається не афішувати своє особисте життя. Лише одного разу чоловік проговорився, що за місяць до повномасштабної війни познайомився з дівчиною на ім’я Аліна. Більше про свої стосунки екс-учасник “Холостячки” нічого не розповідав і всіляко намагався уникати цієї теми, поки одного разу не приголомшив новиною, що став батьком. Хто мама дитини досі невідома. Можливо, та сама Аліна.

А що ви думаєте з цього приводу?

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.