Як виглядає той, що зробив пропозицію руки та серця Лесі Нікітюк: з Притулою її очі ніколи так не сяяли

Як виглядає той, що зробив пропозицію руки та серця Лесі Нікітюк? Разом з Сергієм Притулою її очі ніколи так не сяяли. Тож цей таємничий чоловік?

Протягом багатьох років Леся Нікітюк мовчала на рахунок свого особистого життя і не розповідала, хто поселився в її серці. І лише разу зробила виключення для свого нареченого.

Для Катерини Осадчої вона розповіла, що виявляється її доля жила навпроти її квартири. Знайомство сталося випадково, але все подальше було їхнім вибором. Зокрема, в них швидко закрутився роман, а пізніше Леся Іванівна заявила, що незабаром вийде заміж.

Леся Нікітюк розповіла про чоловіка, який зробив їй пропозицію

Леся Нікітюк приймає вітання у красивій білій сукні
Леся Нікітюк розповіла про чоловіка, який зробив їй пропозицію

Але через деякий час настала інформаційна тиша, і лише незабаром була вимушена повідомити, що ніякого весілля не буде. Для публіки залишилося загадкою, що сталося між цими 2, але поповзли чутки про розставання.

Звичайно, про те, щоб представити свого коханого публіці вже навіть мови не йшло. 2 роки тому Богдан Беспалов заявив, що Леся Нікітюк насправді багато років перебувала у стосунках з оператором. Нібито, вона мріяла вийти за нього заміж, але врешті-решт не склалося.

Зокрема, блогер також заявляв, що він нібито дуже сильно поміг Лесі у кар’єрі. Нікітюк відреагувала на це майже одразу, спочатку підігравши Безпалова, але у ході відео стало відомо, що таким чином Нікітюк дала зрозуміти, що це насправді нісенітниці.

Нагадуємо, що якось у шов жінкичук також зробили пропозицію руки і серця. Новина швидко облетіла мережу, але згодом стало зрозуміло, що це була частина перфомансу, і ніякого весілля не очікується. Тоді Нікітюк грала співачку Адель під час її легендарного виступу у Лондоні, що завершився пропозицією вийти заміж.

До речі, сам Богдан Беспалов заявляв, що стосунки Лесі Нікітюк з її оператором завершилися через його бажання виїхати за кордон. Чоловік нібито евакуювався на початку 2022-го, залишивши свою кохану в Україні.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.