Холодна “помста” Дантеса: як колишній чоловік Наді Дорофєєвої втер носа їй та її коханцю Кацуріну

Коли люди втрачають романтичний інтерес один до одного, йдучи власними шляхами, вони часто зберігають образу на колишнього партнера. І хочеться якось йому "віддячити". Дантес знайшов чудовий спосіб.

Відчувати образу на когось, тим паче коли це колишній хлопець чи дівчина, — це абсолютно недоречна річ. Навіть якщо в стосунках все було досить проблемно, а розставання пройшло не дуже гладко, негативними емоціями ви шкодите головним чином саме собі. Найкраще, що ви можете зробити, аби “провчити” експартнера, — це бути щасливим.

І ні, це не має бути “щастя” із категорії “ось він/вона зараз побачить, як мені тут добре без нього, та захоче повернутися”. Вас взагалі не повинно обходити те, що думає інша людина. Бо якщо вона дійсно хотіла зробити вам неприємно, то ваше щастя зробить неприємно вже їй. А якщо ні, то хіба має значення те, що думає хтось вже чужий для вас?

Володимир Дантес показав своє життя після розлучення з Дорофєєвою
Володимир Дантес показав своє життя після розлучення з Дорофєєвою

Цю істину чудово розуміє Володимир Дантес. Хоча його розлучення з Надею Дорофєєвою й було непростим, а сама співачка обрала для стосунків близького друга сім’ї Мішу Кацуріна, який задля нових взаємин розійшовся зі своєю дружиною Дашею. Хоча йому й доводилося підтримувати Дашу, яка також непросто переживала всю цю ситуацію.

Попри все це, Дантес не тримає образи ні на кого. Ні на колишню, з якою він зараз зовсім не спілкується, ні на її нового обранця, з яким Даша продовжує контактувати заради спільного бізнесу та двох дітей. Володимир просто живе та насолоджується кожним моментом свого життя. Він хоче бути щасливим та дарувати щастя своїй новій дівчині.

Володимир Дантес показав своє життя після розлучення з Дорофєєвою
Володимир Дантес показав своє життя після розлучення з Дорофєєвою

І Даша Кацуріна дійсно щаслива. Спершу вони не думали бути разом. Та завдяки підтримці одне одного, спільним труднощам й міцному фундаменту із багаторічної дружби Володимир і Даша все ж побудували стосунки. Про це рішення не жаліє жоден з них. І кожен з них радий тому, як склалися обставини, дякує іншому за підтримку та любов.

Тому образа — абсолютно зайва й недоречна емоція. З негативних почуттів не з’являється нічого хорошого. Відпускайте минуле та живіть сьогоднішнім, будьте щасливими тут та зараз. А колишні? Хіба когось обходить, що вони думають чи відчувають?

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.