Кондратюк зізнався, чому відмовився від Аіди Ніколайчук, яка зараз виходить заміж втретє: мала недобру рису

Знаменитий український продюсер Ігор Кондратюк зізнався, чому відмовився від Аіди Ніколайчук, яка зараз виходить заміж втретє. Співачка мала недобру рису.

Коли Ніколайчук вперше з’явилася на екранах, публіка одразу ж запідозрила, що в неї з Ігорем Кондратюком може виникнути не тільки творчий тандем. Особливо підозрілою була поведінка продюсера: він нібито навмисне уникав артистку, і робив усе можливе, щоб якомога менше з нею працювати.

Це не приховалася навіть від благовірної Ігоря Кондратюка, яка попросила його ставитися до всіх однаково, а отже і Ніколайчук приділяти увагу. Тоді поповзли чутки про їхній роман.

Ігор Кондратюк пояснив, чому відмовився від співпраці з Аідою Ніколайчук

Аіда Ніколайчук та Ігор Кондратюк на проєкті X-факторі
Ігор Кондратюк пояснив, чому відмовився від співпраці з Аідою Ніколайчук

Здавалося, що все занадто очевидно. Втім, після того як вокалістка виграла талант-шоу їхні дороги розійшлися. Дійшло навіть до того, що Ігор Кондратюк не прийшов на перший сольний концерт дівчина.

Продюсера вона собі також не знайшла, і Ігор не претендував на цю посаду. Їхні дороги розійшлися назавжди: вони не пересікалися абсолютно ніде. При цьому Аіда продовжила будувати співочу кар’єру і навіть випустила декілька кліпів.

Лише пізніше Ігор Кондратюк дав на цей рахунок ексклюзивний коментар, який все розклав по своїх місцях. Так, продюсер заявив, що вони були дуже різними за темпераментом, тому співпраця була неможливою. Мовляв, Ніколайчук для нього занадто холодно, тому він одразу відмовився від ідеї просувати її кар’єру далі.

Варто відзначити, що зараз Ніколайчук перебуває в Сполучених Штатах Америки, знайшла своє кохання і незабаром вийде заміж втретє. На цей раз її обранцем виявився іноземець. Син вокалістки залишився в Україні. Він вже дорослий юнак, і прийняв це рішення самостійно. Ніколайчук хоче за нього сильно переживає, але прийняла це.

При цьому, вона продовжує співати, записувати композиції, тож хто знає, можливо вона ще повернеться до України з блискучою кар’єрою, адже такий голос знайти важко.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.