“Нащо ви це робите?”: переможець Холостячки Еллерт потрапив у незручну ситуацію в США та пояснив, що сталося

Переможець "Холостячки" Олександр Еллерт потрапив у незручну ситуацію в США та пояснив, що сталося. У цей момент Ксенія Мішина була зовсім поруч.

Як відомо, знаменитий український комік Олександр Еллерт прийняв рішення щодо еміграції ще 2 з половиною роки тому. З тих пір він не повертався, і лише відвідував Україну як гість.

Окрім того, зірка зміг знайти для себе нішу, і став активно гастролювати Сполученими Штатами Америки. Судячи з цього, Олександр вже звик до нового життя і навіть не думає емігрувати назад. І хто б міг подумати, що розділений океаном зі своєю колишньою коханою, він знову опинитися зовсім недалеко від неї, адже Ксенія Мішина нещодавно завітала до Штатів, і також активно подорожує разом зі своєю подругою та сином.

Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт потрапив у смішну ситуацію в США

Переможець Холостячки Еллерт та Мішина поділилися кадрами з США
Олександр Еллерт потрапив у смішну ситуацію в США

Але Олександр поки що навіть не подає виду. Навпаки, активно проявляє активність в соціальній мережі Instagram і навіть не заговорює про акторку. Складається враження, що зірки вирішила все ж таки не бачитися. З іншої сторони, обидва завжди були надзвичайно таємничими і ніколи не спішили різними заявами, тому на публіку може ще чекати сюрприз.

Тим часом гуморист потрапив у доволі смішну та незвичайну ситуацію. Він опублікував у своєму блозі опитування, в якому цікавився, хто з його підписників проживає в Денвері. І здавалося подібне опитування немає принести жодних проблем, вона доволі просте.

Втім, користувачі вирішили трохи по глузувати з зірки, і почали натискати кнопку, яка вказує на те, що вони живуть у даному штаті, хоча це не відповідало дійсності. Олександр одразу ж зрозумів почуття гумору спільноти і просто почав сміятися.

Олександр Еллерт потрапив у смішну ситуацію в США

У відеоролику він зі сміхом запитав:

Навіщо ви це робите, скажіть мені?

Врешті-решт, достукатися до своїх фанатів йому так і не вдалося, адже велика кількість людей все одно натискали на кнопку щодо проживання в Денвері.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.