Нова зачіска та новий “співмешканець”: як пройшов перший місяць літа у Даші Астаф’євої – це любов

За перший місяць літа в житті Даші Астаф'євої сталося багато цікавих подій – змінила стрижку, завела нового вихованця та просто накладалася життям. Як це було?

Одна з найкрасивіших співачок, моделей, блогерів та ведучих в Україні – Даша Астаф’єва завжди привертала підвищену увагу публіки. Усі з цікавістю стежили за її кар’єрою, а також особистим життям. До війни, судячи з публікацій зірки в Інстаграм, це були суцільні тусовки, подорожі та зйомки, після життя зірки кардинально змінилося. Ніхто навіть не міг припустити, що світська діва скине з себе всі наносні “маски” і замість того, щоб, як її багато колег, виїхати за кордон, залишиться в Україні та чиститиме картоплю у їдальні для біженців. Тоді багато українців побачили зовсім іншу Дашу.

Даша Астаф'єва
Даша Астаф’єва

Сьогодні за життям Астаф’євої спостерігають із ще більшим інтересом. Так, напередодні знаменитість показала у кількох фотографіях, як пройшов її перший місяць літа. У червні у Даші відбулося кілька цікавих подій – по-перше, вона завела собі нового незвичайного вихованця, кардинально змінила зачіску та зробила кілька атмосферних фотосесій, на яких постала у дуже оригінальних образах.

Отже, у червні Астаф’єва обрізала собі короткий чубчик. Разом з каре середньої довжини вона виглядає дуже стильно. Також у домі знаменитості з’явився новий домашній вихованець – галченя на ім’я Патрік, яке вже встигло потоваришувати з її собаками. Маленьке пташеня випало з гнізда, а Даша врятувала і вигодувала його.

Напередодні знаменитість провела з новим крилатим співмешканцем атмосферну зйомку, де у всій красі продемонструвала на тлі солом’яного кола свою стильну зачіску та оригінальне кімоно.

Як пройшов перший місяць літа у Даші Астаф'євої
Як пройшов перший місяць літа у Даші Астаф’євої

У перший місяць літа Даша Астаф’єва разом зі своїм новим коханим, судячи з фотографій, насолоджувалася життям – проводила час із сім’єю та улюбленими вихованцями, їла фрукти – абрикоси та малину та багато гуляла. Шанувальники Астаф’євої були в захваті від її фотографій і буквально обсипали знаменитість компліментами.

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.