Не райські сади, а власний літак: огляд найдорожчих подарунків Камалії від пакистанського мільярдера Захура

Огляд найдорожчих подарунків Камалії від пакистанського мільярдера Захура. Хоча зіркова пара більше не разом, обидва не стали ділити ні подарунки, ні те, що нажили.

Варто відзначити, що навіть після розлучення Камалія продовжує проживати у їхньому палаці, який знаходиться у передмісті Києва і приймає під його дахом колишнього чоловіка, коли той приїжджає у місто. Так само співачка завжди знайде прихисток Лондоні, адже колишній чекає на неї з відкритими обіймами.

За словами зірки, вони не ділили майно, а розлучилися за шаріатом. Не дивлячись на різноманітні плітки навколо їхніх стосунків співачка неодноразово давала зрозуміти, що між ними панує гармонія та любов. І хто знає, коли їхні дороги розійшлися насправді, адже ще в 2021-у бізнесмен давав інтерв’ю, в якому зізнався, що вдома знаходиться дуже рідко.

Камалія розповіла, які найдорожчі подарунки отримувала від Захура

Камалія розповіла, як зустріла Захура та з ким була у стосунках до нього
Камалія розповіла, які найдорожчі подарунки отримувала від Захура

А ще 5-6 років тому сімʼя активно давала інтерв’ю, запрошувала до себе додому та хизувалися розкішними подарунками. Зокрема співачка навіть якось розповіла, що коханий подарував їй літак. Але це далеко не єдині сюрпризи: вона отримувала діаманти, розкішне вбрання, машини, а головне — підтримку та кохання.

Але ще нещодавно підприємець зізнався, що ніколи не вважав народження спадкоємців від артистки гострою необхідністю, але вона дуже хотіла дітей, тому він підтримував її і допомагав пройти шлях.

Зокрема Камалія навіть якось пройшла операцію в Сполучених Штатах Америки, метою якої було підготувати її до ЕКЗ.

Через 10 років боротьби за право стати матір’ю артистка все ж таки народила прекрасних двійнят, і досі в публіка не можу повірити, що на світ з’явилися такі прекрасні та талановиті дівчата. Заради них артистка готова абсолютно на все, демонструє сильно любов до своїх дітей, і хоча вони живуть в іншій країні, їздить до них ледь не щомісяця.

Звичайно, дівчата дуже сумують за своїм старим будинком, сім’єю, бабусею, але мільярдер занадто сильно переживає за їхню безпеку, щоб повертати їх назад.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.