Стало відомо, чим займається дочка Ольги Сумської в Росії: знаменита мама не хоче про це говорити

Актриса Ольга Сумська дуже активна в Мережі та висвітлює всі події, які відбуваються у її творчому та особистому житті, проте є одна тема, про яку вона не хоче говорити.

На відміну від своєї старшої сестри Наталії, актриса Ольга Сумська завжди дуже відверто розповідала про своє особисте життя, через що неодноразово наривалася на критику від рідної родички. Однак є одна тема, про яку знаменитість намагається не згадувати. Це стосується її старшої дочки від першого шлюбу – Антоніни Паперної.

Стало відомо, чим займається дочка Ольги Сумської в Росії
Стало відомо, чим займається дочка Ольги Сумської в Росії

Ще задовго до війни молода актриса поїхала будувати кар’єру до Москви, де й познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком – російським актором Володимиром Ягличем. Пара жила в цивільному шлюбі і вже встигла обзавестися спільним будинком та двома дітьми. Початок війни в Україні Антоніна зустріла у підмосков’ї. Про це стало відомо з інтерв’ю Ольги Сумської.

Також стало відомо, що Тоня дуже тяжко пережила втрату коханої бабусі – Народної артистки України Ганни Іванівни Опанасенко-Сумської, яка померла за кілька днів після початку вторгнення російських окупантів. На похороні не з’явилася й старша донька актриси Наталя зі своєю родиною. В останній шлях зірку під звуки сирен проводили Ольга Сумська, її чоловік Віталій Борисюк та їхня донька Ганна.

Стало відомо, чим займається дочка Ольги Сумської в Росії
Стало відомо, чим займається дочка Ольги Сумської в Росії

Взагалі тема доньки для артистки дуже болюча, тим більше, що періодично у ЗМІ прослизають новини, що Антоніна Паперна разом із чоловіком засвітилася на червоній доріжці чи світській тусовці в Москві.

Антоніна Паперна з чоловіком у Москві

А нещодавно стало відомо, що старша дочка Ольги Сумської знялася в одній із ключових ролей у російському серіалі “Постукайся в мої двері в Москві”. Паперна не прогавила можливості похвалитися цим і оприлюднила пост, в якому закликає глядачів подивитися фільм.

Донька Ольги Сумської Антоніна Паперна знялася у російському серіалі
Донька Ольги Сумської Антоніна Паперна знялася у російському серіалі

Ольга Сумська нічого не коментувала. Однак, при кожній можливості нагадує, що Тоня дуже налякана за своє життя і життя дітей, тому відкрито не висловлюється про війну.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.