16 тисяч гривень з людини: Влад Яма показав, за що бере гроші з американців після свого переїзду в США

Життя в Маямі — дороге задоволення. Тому Влад Яма викручується, як може, та встановлює пристойні цінники за можливість отримати урок від популярного українського танцюриста.

Влад Яма є одним з найпопулярніших українських хореографів і танцівників. В Україні його уроки мали грандіозний попит, бо просто подивитися на зірку хотіли сотні тисяч людей. А у багатьох також було нестримне бажання навчитися так само добре рухатися під музику. Та після 24 лютого від занять в Україні довелося відмовитися. Щобільше, Влад був змушений переїхати до США, щоб забезпечити комфорт та захист для власної родини.

На новому місці Ямі довелося починати все практично з нуля. Звісно, популярність зіграла свою роль, оскільки релоковані українці чудово знали про Влада, тому залюбки приходили для участі в спільних заняттях. Завдяки цьому танцюрист набував популярності також між американців. Тому сьогодні він викладає приватні заняття для жителів США та влаштовує групові класи, де можна отримати уроки від хореографа за прийнятну вартість.

Влад Яма розповів про роботу тренером у США
Влад Яма розповів про роботу тренером у США

Звісно, багатьом українцям ціна у 390 доларів, що за курсом майже сягає 16 тисяч гривень може здаватися високою. Але варто розуміти, що для США вона є досить низькою, тим паче враховуючи знання та досвід Влада Ями. До того ж у цю суму входить не 1 заняття, а одразу 6 уроків. Їх танцюрист планує проводити щовівторка та щосереди протягом 3 тижнів. Курс направлений на вивчення латинських танців, які є одними з найпопулярніших в Америці.

Нагадаємо, що до США Влад переїхав разом зі своєю дружиною Ліліаною. Знаменита пара познайомилася у клубі ще у далекому 2007 році. Танцюрист не наважувався сам підійти до красуні, яка його зачарувала, тому попросив спільних друзів представити їх одне одному. З того часу пара не розлучалася, а у 2014 році оформила свої стосунки офіційно. Ще за рік у Влада та Ліліани народився син Леон, який сьогодні навчається в американській школі.

Влад Яма розповів про роботу тренером у США
Влад Яма розповів про роботу тренером у США

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.