Який вигляд має старша донька Тімура Мірошниченка? Світловолоса принцеса здивувала прийомних батьків красою

Тімур та Інна Мірошниченко усиновили дівчинку, яка схожа на справжню принцесу. На неї чекає велике майбутнє в прекрасній країні та батьками, які зроблять усе, щоб вона була щасливою.

У 2023 році ведучий ЖВЛ Тімур Мірошниченко та його дружина – юрист Інна Мірошниченко усиновили хлопчика на ім’я Марсель. Перш ніж дитина потрапила в сім’ю, де вже виховувалися двоє дітей – дочка Мія та син Марк, пара пройшла тривалий шлях і подолала безліч труднощів, пов’язаних із бюрократією. Про те, як проходив процес усиновлення Інна та Тімур докладно розповідали у своїх соціальних мережах.

Українці з цікавістю спостерігали, як пара вперше зустрілася з 2-річним хлопчиком, як проходила його реабілітація в сім’ї, як змінювався Марсель та раділи кожному новому його “кроці” до безтурботного та щасливого дитинства в оточенні кохання та підтримки. Це був важкий період, який мали пройти не лише дитина, а й батьки, тому коли Мирошниченки повідомили, що хочуть усиновити ще одну дівчинку, то багато хто зустрів цю новину із захопленням.

Так, нещодавно у родині знаменитого телеведучого з’явилася ще одна дитина – 10-річна дівчинка на ім’я Ангеліна. 26 червня пара оприлюднила відео, на якому вперше показали свою старшу дочку. А потім почали з’являтися нові фотографії, на яких щаслива сім’я у повному складі – мама та тато, а також їхні четверо дітей – дочка Ангеліна, дочка Мія та сини Марк та Марсель. Почалася нова історія великої родини.

Дружина Тімура Мірошниченка показала старшу дочку, яка вразила своєю красою
Дружина Тімура Мірошниченка показала старшу дочку, яка вразила своєю красою

Інна Мірошниченко вже встигла поділитися враженнями про їхню першу зустріч. Як, з’ясувалося, дівчинка знаходилася в цей час за кордоном, тому знайомилася з потенційними батьками по ZOOM. Багато хто, хто прочитав цей текст, не змогли стримати емоцій та плакали.

Всі із захопленням відгукувалися про Тімура та Інну, а також красу їхньої старшої доньки, яка справді зовні дуже нагадує казкову принцесу. Деякі навіть відзначили, що Марсель і Ангеліна, як рідні брат і сестра – обидва зі світлим кучерявим волоссям і з ясними очима. Попереду довгий шлях, тому всі бажають великій родині удачі.

Дружина Тімура Мірошниченка показала старшу дочку, яка вразила своєю красою
Дружина Тімура Мірошниченка показала старшу дочку, яка вразила своєю красою

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.