Злата Огнєвіч показала, що зберігає у холодильнику: коли він попросив приготувати щось – їжі точно не буде

Останнім часом співачка Злата Огнєвіч намагається якнайбільше привернути до себе увагу – то одягне весільну сукню, то кричить у вікно з мікрофоном, а тепер ще й холодильник.

Співачка Злата Огнєвіч активно розкручує свій Інстаграм та намагається зробити свій блог максимально цікавим для всіх. Для любителів кулінарії співачка почала вести рубрику з рецептами, проте найбільше артистка наголошує на своїй творчості. А нещодавно Злата вирішила поєднати два ці “напрями”.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

Так, напередодні у мікроблозі знаменитості з’явилося цікаве відео. На перших кадрах Огнєвіч заглядає в холодильник, у якому замість продуктів по полицях розкладено її туфлі на високих шпильках. Потім вона танцює на столі в ефектній сукні з розрізами бежевого кольору, яка ідеально підкреслює її фігуру і вдає, що підсмажує одну з пар на сковороді.

“Якщо він попросив приготувати щось із того, що є в холодильнику”, – підписала свій креативний ролик Злата.

Нагадаємо, що нещодавно артистка показувала, як голосно кричить у мікрофон свою нову пісню, чим дуже вразила сусідів, бо робила це через відкрите вікно навстіж. Тоді багато хто зазначив, що не хотів би жити в одному будинку зі Златою.

А до цього учасниця другого сезону “Холостячки” натякала, що збирається виходити заміж – демонструвала обручку і навіть вирушила в салон весільних суконь, де приміряла кілька моделей. Щоправда, потім з’ясувалося, що Злата просто хотіла звернути увагу на свій новий трек “Кохаю”.

Злата Огнєвіч вбралася у найтрендовіший літній костюм із брюками - виглядає крутіше, ніж її весільна сукня
Злата Огнєвіч вбралася у найтрендовіший літній костюм із брюками – виглядає крутіше, ніж її весільна сукня

Але найбільше галасу наробила історія про нібито вагітність співачки. В інтерв’ю Олексію Суханову Злата Огнєвіч зізналася, що ні вона, ні її піарники не мають до розкручування цієї “інформації” жодного відношення. Що фотографія, де співачка з’явилася в кадрі з животом, що помітно округлився, з’явилася в Мережі випадково. Проте, багато шанувальників все ж таки залишилися на думці, що кадри злила в інтернет команда Злати, щоб підігріти інтерес до виходу її нової пісні.

А що ви думаєте з цього приводу?

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.