Ольга Мартиновська зізналася, що їй подобається Міша Кацурін: у Наді Дорофєєвої з’явилася конкурентка?

Важко втримати емоції, коли знаходиш того, хто подобається. Особливо коли всі інші вже з перших хвилин змушують втратити інтерес. Про свій такий досвід розповіла підписникам Ольга Мартиновська.

Кулінарна кар’єра Ольги Мартиновської здатна вразити й надихнути кого завгодно. Кулінарка є прикладом не просто талановитої людини, а також надзвичайно працьовитої та в хорошому сенсі впертої особистості. Тому увага до Ольги, як до успішної людини та професіонала своєї справи, є дуже високою. Але шанувальників цікавлять не лише кар’єрні здобутки красуні, але й особисте життя. А воно у Мартиновської насичене емоціями із різних частин спектра!

У 2015 році красуня вийшла заміж за Івана Кобця, з яким познайомилися завдяки спільній професії. Ексчоловік Ольги молодший за неї на 5 років, але це не заважало подружжю бути щасливими та знаходити спільну мову. На жаль, вони не говорили про найважливіше — про свої взаємини та тріщини в них. В результаті проблеми стали дуже явними, тому замість спроби все полагодити пара прийняла рішення розійтися. Але хороше дружнє спілкування вони підтримують й досі, оскільки в експодружжя залишилася спільна донька Віра.

Ольга Мартиновська розповіла про свої вподобання
Ольга Мартиновська розповіла про свої вподобання

Певний час подейкували, що причиною розлучення став Володимир Ярославський, який звільнив чоловіка Мартиновської, коли той працював у ресторані шеф-кухаря. Але Ольга спростувала ці чутки та зазначила, що ніяких образ за таке рішення Вови вона не тримає.

Щобільше, між Ярославським та Мартиновською сформувалися такі хороші стосунки, що шанувальники довго підозрювали наявність роману мін ними. Але, ймовірно, надмірні ніжності в публічному просторі були просто спробою привернути увагу. А вона автоматично діставалася і спільним проєктам кулінарів, серед яких написання та видавництво книг.

Щодо стосунків з Володимиром Ольга неодноразово чітко відповідала, що вони просто хороші друзі. Зараз же вона вирішила чітко сказати про те, хто їй подобається. Та назвала навіть не одне, а одразу два імені — Кацурін та Птушкін! Але це стосується лише перегляду кулінарного контенту на YouTube. Мартиновська навіть думає про створення свого каналу.

Ольга Мартиновська розповіла про свої вподобання
Ольга Мартиновська розповіла про свої вподобання

Ольга вважає, що сучасний кулінарний контент — це мішанина. На просторах інтернету його надзвичайно багато, але дивитися практично нічого. Тому кулінарка навіть запитала поради у підписників щодо цікавих каналів, які можна переглянути. Також красуня поцікавилася, чи хоче авдиторія й надалі бачити сільський контент, яким зараз Оля часто ділиться на своїй сторінці.

Ольга Мартиновська розповіла про свої вподобання
Ольга Мартиновська розповіла про свої вподобання

Повертаючись до романтичної сторони життя Мартиновської, нічого конкретного сказати зараз не можна. Кулінарка зізнавалася, що в її житті є чоловік, який старший за неї на 17 років та має більший зріст, ніж сама Ольга. Існує припущення, що суддя “МастерШеф” зустрічається з Русланом Шибаєвим, але конкретних доказів цьому не знаходилося.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.