Після новини про вагітність нова кохана Налчаджиоглу натякнула на розставання з ним: “Єдине, що вони можуть”

Після новини про вагітність нова кохана Мурата Налчаджиоглу Анастасія Фоксі натякнула на завершення стосунків з ним. Невже малюк буде зростати не в сім'ї?

Останні стосунки бізнесмена Мурата Налчаджиоглу суттєво відрізняються від попередніх. Зокрема, пара виносить на публіку свої сварки та скандали, а обраниця підприємця Анастасія ніколи не обмежує себе у демонстрації емоцій.

Зокрема, навіть тема вагітності стала вельми публічною. Днями дівчина опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram тест, на якому було 2 смужки. Пізніше дівчина заявила про відповідальність, яку нібито хтось відмовляється нести.

Мурат одразу ж відреагував на це stories та заявив, що ні від чого не відмовлявся, а також написав справжню претензію своїй обраниці щодо її вчинку на публіку.

Кохана Мурата Налчаджиоглу вразила новиною після повідомлення про її вагітність

29-річна модель прийняла назад 47-річного Налчаджиоглу
Кохана Мурата Налчаджиоглу вразила новиною після повідомлення про її вагітність

А зараз вже надходить інформація, що пара імовірно все ж таки розійшлася. Зокрема про це свідчить остання публікація Анастасії, в якій вона назвала декого нарцисом.

“Сц*ти у вуха. До того ж у всіх сферах… У деяких людей це єдине, що вони можуть”, – написала модель та додала смайлик “підняті пальці”, який часто використовує Мурат.

Кохана Мурата Налчаджиоглу вразила новиною після повідомлення про її вагітність

Примітно, що Мурат поки що не відреагував на даний випад на свою адресу. Втім, Мурат зазвичай не залишає подібні речі без відповіді, тому імовірно вже наступного дня можна буде побачити, як бізнесмен сприйняв подібні натяки. Окрім того не важко здогадатися, що на подібні речі Анастасія наважилася, судячи з усього, у статусі колишньої дівчини.

Нагадуємо, що всього рік тому Мурат розлучився зі своєю другою дружиною Лілією. Причина розставання досі невідомо, однак вона натякала на те, що сталося це через невірність бізнесмена. Мурат відмовлявся коментувати ситуацію навколо його сімейного життя, але вже через декілька тижнів після розставання з коханою з’явився у компанії Анастасії.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.