Родина займається понад 60 років: Ольга Мартиновська показала свого батька за справою усього його життя

У світі існує не так багато сімей, в яких справа передається через декілька поколінь. Тому родина Ольги Мартиновської є унікальним прикладом того, як можна разом десятки років робити те, що любиш.

Кулінарія — це те, чим живе Ольга Мартиновська, без чого не уявляє свого життя. Але навіть улюбленій професії, в якій вона так довго та старанно йшла до бажаного успіху, не зрівнятися по важливості з близькими людьми. Найдорожчою для Ольги є, звісно ж, донечка Віра, задля щастя якої суддя “МастерШеф” робить все від себе залежне. Але є у житті Мартиновської не менш важливі та близькі люди — її батьки, завдяки яким вона стала собою.

Зараз кулінарка гостює в селі, де провела своє дитинство. Вона ділиться з шанувальниками особливостями та неповторним шармом сільського життя в Україні, показує фото та відео зі збору врожаю, а також роботу свого батька, який займається бджільництвом. Мартиновська виклала допис, де розповіла про апітерапію від свого тата, показала красиві кадри природи Миколаївщини та розповіла про сімейну справу, яка живе вже 3 покоління.

Апітерапія — використання продуктів бджільництва (зокрема, меду) з лікувальною метою.

Ольга Мартиновська розповіла про хобі своєї родини
Ольга Мартиновська розповіла про хобі своєї родини

Ольга вважає бджолярство — особливим мистецтвом, схожих до якого неможливо знайти у всьому світі. Неповторним є і самі бджоли, оскільки їхня сім’я функціонує, як один великий біологічний організм. Серед усіх істот на землі саме за бджолами справедливо закріплений статус найпрацьовитіших. Працювати ці комахи починають вже через тиждень після свого народження та продовжують старанно трудитися протягом усього життя.

Найцікавіше, що не за один сезон, а за все своє життя середньостатистична бджола може зібрати близько 12 частини чайної ложки меду. Але завдяки неймовірно великій сім’ї, їхній старанній праці та ефективній взаємодії бджолярство може забезпечити дуже багато людей цінним подарунком — медом. Саме його продають тато та мама Мартиновської.

До слова, своєю головною бджілкою Петро називає саме Ольгу. Між ними дійсно є багато спільного. Кулінарка старанно трудилася із самого дитинства, коли змушена була взяти на себе майже всі домашні обов’язки через важку хворобу мами. Хоча до 14 років вона майже не була дотичною до кухні, Оля впоралася дуже добре та була гідною підтримкою.

Ольга Мартиновська розповіла про хобі своєї родини
Ольга Мартиновська розповіла про хобі своєї родини

Мартиновська приділяла надзвичайно багато часу саморозвитку, що зрештою дозволило молодій амбітній дівчині потрапити на “МастерШеф”. Після цього була перемога на проєкті, навчання в одній із найпрестижніших кулінарних шкіл світу Le Cordon Bleu та повернення на шоу, яке дарувало їй шлях до успіху, але вже не учасницею, а суддею для інших.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.