“Тепер наша родина повна”: перший Холостяк Макс Чмерковський став батьком втретє і показав новонародженого

Перший Холостяк Макс Чмерковський став батьком втретє і показав новонародженого малюка. Хто народився, як пройшли пологи та інші деталі зірка розповів одразу.

Як відомо, Макс Чмерковський та його дружина Пета з великими труднощами стали батьками вперше. Пара пройшла довгий шлях, але на щастя, поява другої і третьої дитини була набагато легшою для сімʼї.

Зокрема, мамою вдруге дружина Макса стала всього рік тому, але дуже швидко потішила публіку новиною про наступне майбутнє поповнення. Безумовно, макс Чмерковський надзвичайно щасливий.

Макс Чмерковський став батьком втретє

Макс Чмерковський розсекретив стать третьої дитини
Макс Чмерковський став батьком втретє

Окрім того чоловік навіть похизувався тим, що пологи далися його дружині надзвичайно легко. Процес народження тривав всього 47 секунд, а хлопчик вийшов завдяки одному поштовху.

Багатодітні батьки вирішили не приховувати обличчя сина та показали його в Instagram одразу. Також Макс та Пета написали, як назвали малюка.

“Мілан Максим Чмерковський. Народився 8:48 ранку, вагою майже 4 кілограми. Тепер наша сім’я повна”, – зазначили зіркові батьки і опублікували фото новонародженого.

Нагадуємо, що увесь цей час Максимовський активно підтримує Україну. Зокрема, 24 лютого він перебував на батьківщині, але вже через декілька тижнів покинув її територію.

Зірка до’єднувався до різноманітних благодійних ініціатив та активно волонтерив. Навіть зараз його аватар в соціальній мережі має прапор України. Необхідно відмітити, що насправді Чмерковський приїхав до Сполучених Штатів Америки ще дитиною, а тому провів там все своє життя. Зокрема, знаменитість також є популярним в штатах, так як бере участь у танцювальних шоу. Його дружина Пета також танцівниця.

Що ж стосується участі в романтичному шоу, Макс вже неодноразово говорив про те, що майже одразу пошкодував про своє рішення. Ба більше, він навідріз відмовився обирати у якості переможниці Яну Соломко, а тому обрав Олександру суто заради зйомок.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.