Первісток, який завжди перебуває десь у тіні: де зараз і чим займається дорослий син Білик від Оверчука?

Первісток, який завжди перебуває десь у тіні: де зараз і чим займається дорослий син Ірини Білик від Андрія Оверчука Гліб? Артистка розповіла про свого старшого спадкоємця.

Як відомо, Ірина Білик виходила заміж більше чотирьох разів. На рахунок шлюбу артистка не втрачає оптимізму і говорить про те, що готова піти під вінець ще раз. Ба більше, нещодавно вона зізнавалася, що знову закохалася. Але мовляв, натяку на особистість її об’єкту зітхань не дасть, тому що він може здогадатися.

Тобто, мова про романтичні відносини поки що не йде. Тим часом її колишній чоловік Дмитро Коляденко, з яким їй приписували роман, заявив, що вони більше близько не спілкуються, і ніяких любовних стосунків між ними немає.

На даний момент Ірина Білик живе сама разом зі своїм сином Табрізом від Аслана Ахмадова. У хлопця є старший брат, який давно не живе в Україні. Мова йде про сина зірки від Андрія Оверчука Гліба.

Ірина Білик розповіла, як склалося життя її старшого сина

Як зараз виглядає красунчик Гліб Оверчук, син Ірини Білик
Ірина Білик розповіла, як склалося життя її старшого сина

Зокрема, нещодавно артистка розповіла про те, як склалася доля її первістка, де він знаходиться та чим займається. Адже він постійно перебуває у ціні співачка: вона публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram здебільшого інформацію на рахунок свого молодшого спадкоємця, і так само часто його показує.

Гліб проживає далеко і веде непублічний образ життя. Він пішов стопами зіркової мами. Гліб теж зайнявся музикою, але його приваблює стиль не поп, а рок. Хлопець навіть є учасником гурту, де він грає на барабанах або гітарі. Час від часу музиканти дають невеличкі концерти.

Зовнішність у Гліба, як у справжнього рокера. Хлопець відростив довге волосся та набив татуювання. Також у молодої людини є кохана дівчина. Однак, поки що мови про весілля мова не зайшла. Хоча фактично така можливість є, Ірина Білик поки що не може похизуватися тим, що стала бабусею. Тим не менш, вона пишається своїм спадкоємцем, а ще декілька років тому активно виходила з ним на червоні доріжки та на різні світські заходи.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.